Home / Ličnosti / Karleuša o beogradskom Gay Prideu: “Ovu zemlju vode opasne pederčine pa ćutite”

Karleuša o beogradskom Gay Prideu: “Ovu zemlju vode opasne pederčine pa ćutite”

GAY PRIDE u Beogradu prije nekoliko dana prošao je bez većih incidenata, no veliku pažnju privukao je transvestit koji se na gej paradi pojavio u srpskoj narodnoj nošnji.

Dita von Bill izazvala je brojne homofobne ispade na društvenim mrežama, a u obranu joj je stala Jelena Karleuša, koja je i inače poznata zagovornica LGBT prava.

“Što je opasnije, peder obučen kao opatica na Paradi ili normalno obučen čika koji ubije i ženu i dijete?! Ostavite pedere bre na miru, ako vaša djeca postanu pederi samo zato što su vidjela pedera ONDA SU VAŠA DJECA ROĐENA KAO PEDERI. Ovu zemlju vode opasne PEDERČINE pa ćutite. Pssst”, napisala je pjevačica.

Zbog izdanja von Billa, bilo je i prijetnja smrću, pa se transvestit morao povući iz Beograda, a profili na društvenim mrežama su mu nestali. Karleuši su, pak, neki napisali da je zajednica koju podržava bolesna, a ona nije stala.

“Uvijek su nas učili da odijelo NE čini čovjeka. Vjerujem da različitost smeta mnogima. Ali neka vježbaju toleranciju. Svakako zakon nije prekršen, zlo nikome nije nanijeto. Jedino zlo je mržnja”, poručila je Karleuša, da bi ubrzo zaključila kako je previše hejta na Twitteru.

View this post on Instagram

👄

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Banjalučanin zaplivao na novom kružnom toku u naselju Lauš vrijednom 650.000 KM

‘Kružni tok od 650.000 KM, prije sedam dana slikan kao Naomi Campbell, danas potopljen kao …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)