Home / Vijesti / BiH / Poziv za učešće u jedinstvenom istraživanju o poboljšanjima i promjenama u preduzećima

Poziv za učešće u jedinstvenom istraživanju o poboljšanjima i promjenama u preduzećima

Banja Luka, 2.11.2023.) Eda – Agencija za razvoj preduzeća je pokrenula jedinstveno istraživanje sa ciljem identifikacije specifičnih izazova sa kojima se susreću preduzeća i unapređenja kojima direktori nastoje da osiguraju razvoj kompanija koje vode.

Nalazi istraživanja će poslužiti za poboljšanja politika i instrumenata podrške za MSP u zemlji, zajedno sa međunarodnim organizacijama i domaćim institucijama.

Zato se pozivaju preduzeća iz svih privrednih sektora da učestvuju u istraživanju i podijele svoja iskustva na onlineupitnikuhttps://collector.sensemaker-suite.com/collector?projectID=fc4d5198-e711-45a8-b41c-4baf13a71b5a. Anonimnost je zagarantovana.


U istraživanju se koristi
SenseMaker, kao novi alat koji omogućuje unošenje i analiziranje kratkih priča zasnovanih na ličnom iskustvu ispitanika, koji pritom sami daju smisao svojim pričama. Ovaj alat se primjenjuje po prvi put u Bosni i Hercegovini.

Istraživanje provodi Eda – Agencija za razvoj preduzeća u okviru projekta „Napredna implementacija Akta o malom biznisu u BiH, SBA u BiH2EU“, uz podršku Ambasade Švedske.

KRAJ

Za eventualne dodatne informacije, možete se obratiti Milošu Šipragiću iz Agencije za razvoj preduzeća Eda na imejl milos.sipragic@edabl.org ili telefon 051/300-241.

Poslovnidnevnik .ba /EDA

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)