Home / Ličnosti / Američki par drogirao i silovao stotine žena?

Američki par drogirao i silovao stotine žena?

POZNATI kirurg iz Newport Beacha, Kalifornija i njegova djevojka uhićeni su zbog drogiranja i silovanja dviju žena. No to bi mogao biti tek vrh sante leda jer kalifornijske vlasti vjeruju da bi pravi broj njihovih žrtava mogao biti daleko veći.

Grant William Robicheaux (38) i Cerissa Laura Riley (31) optuženi su za silovanje pomoću droge, oralni seks pomoću anestezije ili kontrolirane supstance, napad s namjerom počinjenja seksualnog napada, posjedovanje kontroliranih supstanci za prodaju i ilegalno posjedovanje vatrenog oružja.

Na mobitelu pronađene stotine snimki žena u nesvijesti

Glavni razlog zbog kojeg istražitelji sumnjaju da su njihove žrtve samo dvije u nizu je ono što su pronašli na Robicheauxovom mobitelu: stotine snimki žena u nesvijesti, koje očito nisu mogle dati pristanak na seks, prenosi CNN.

“Na temelju ovih dokaza vjerujemo da postoje mnoge neidentificirane žrtve”, rekao je odvjetnik Okruga Orange County Tony Rackauckas novinarima. Iako je pronađenih snimki više od 1000, Rackauckas nije rekao jesu li u njima iste ili različite žene. Na snimkama se također vide i Riley i Robicheaux.

Odvjetnici optuženog para rekli su da njih dvoje poriču optužbe prisilnog seksa i da su te optužbe štetne za prave žrtve silovanje. No prema državnom odvjetništvu, Riley i Robicheaux su susreli 32-godišnju ženu u restoranu u Newport Beachu u travnju 2016. i pozvali je na zabavu, gdje su je napili i drogirali, odveli u svoj stan i silovali.

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)