Home / Ličnosti / Jelena Karleuša dozivala je majku Divnu: ‘Mama, mama, volim te’

Jelena Karleuša dozivala je majku Divnu: ‘Mama, mama, volim te’

Divna nije bila pokopana uz prisustvo pravoslavnog svećenika, ali srpski običaji nalažu da se na grob dođe i dan nakon sprovoda kako bi se zapalile svijeće.

Pjevačica Jelena Karleuša(40) shrvana je zbog smrti majke Divne koja je preminula nakon duge i teške bolesti. Novinarka i radijska voditeljica pokopana je juče u srijedu na Novom beogradskom groblju.

Obitelj radijske voditeljice Divne odlučila je da će je ispratiti uz pjesmu ‘Bila je tako lijepa’, u izvedbi Beogradskog puhačkog pogrebnog orkestra, uz još nekoliko pjesama. Obitelj se oprostila bijelim ružama u obliku srca. Jelena je u jednom trenutku počela dozivati majku: ‘Mama, mama, volim te, mama’.

Srpski mediji pišu kako je grob voditeljice bio prekriven cvijećem, a prvo jutro nakon sahrane netko je na grobu zapalio šest svijeća. Budući da je pjevačica bila jako vezana za majku postoji mogućnost da je ona ponovno došla na grob, piše Kurir.

Divna nije bila pokopana uz prisustvo pravoslavnog svećenika, ali srpski običaji nalažu da se na grob dođe i dan nakon sprovoda kako bi se zapalile svijeće.

Podsjetimo, Divna Karleuša preminula je od raka pluća s kojim se borila posljednje tri godine. Njezina kći Jelena primala je ovih dana sućut bez riječi, a od nje se nije odvajao suprug Duško Tošić (34) koji ju je cijelo vrijeme držao za ruku, kao i njezina teta Danijela

Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)