Home / Ličnosti / RONALDO PRIZNAO SILOVANJE: Rekla je da nije takva, ali me je uhvatila za peni*!

RONALDO PRIZNAO SILOVANJE: Rekla je da nije takva, ali me je uhvatila za peni*!

Portugalac je u dokumentaciji predatoj svojim advokatima na neki način priznao da se seksualni čin odigrao bez pristanka Ketrin Majorge

Kristijano Ronaldo je indirektno potvrdio da nije imao pristanak Ketrin Majorge na seks zbog čega je optužen za silovanje.

Nemački “Špigl” je iznio detalje izjave koju je Portugalac dao u dokumentaciji predatoj svojim advokatima i u kojoj se nalazi neka vrsta njegovog priznanja da seksualni odnos nije bio na dobrovoljnoj bazi.

– Rekla je da nije odmah za seks pošto su se tek upoznali, ali me je uhvatila za penis. Dugo nisam mjenjao pozu. Priznala mi je da nije željela da imamo odnos, ali je bila dostupna. Takođe, primjetio sam i nekoliko modrica na njenom tijelu. Na kraju je rekla da sam je prisilio i da nije kao ostale – navodno piše u dokumentima koje je Ronaldo predao advokatima.

 

Kristijano Ronaldo i Ketrin Majorga 2009. godine u Las Vegasu
Kristijano Ronaldo i Ketrin Majorga 2009. godine u Las Vegasu
U tim dokumentima se takođe navodi da je Majorga nekoliko puta rekla “ne” i “prestani”, kao i da joj se on izvinio tek nakon što se sve završilo.

Podsjećamo da se silovanje dogodilo u penthausu u Las Vegasu 2009. godine, da se Amerikanka nakon toga nagodila sa Portugalcem za odštetu kako ne bi iznijela detalje u javnost, ali da je sada riješila da progovori usled cijele kampanje o žrtvama silovanja poznatih i moćnih ljudi, pa je policija u Nevadi ponovo otvorila istragu protiv Portugalca, pošto zločin silovanja u toj državi ne zastarijeva.

 

Espreso/Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)