Home / EU / Hrvati napali kćerku mađarskog premijera: Kad vidite gdje je ostavila prljave pelene biće vam jasno i zašto su svi ljuti (FOTO)

Hrvati napali kćerku mađarskog premijera: Kad vidite gdje je ostavila prljave pelene biće vam jasno i zašto su svi ljuti (FOTO)

Mađarski mediji raspisali su se o jednoj situaciji koja se dogodila u Hrvatskoj, a čiji je akter kćerka mađarskog premijera Viktora Orbana.

Mađarski portal “Nyugati Feny” objavio je ekskluzivne fotografije kćerke mađarskog premijera koja na odmorištu na hrvatskom auto-putu prljavu pelenu baca na travu umjesto u smeće, zbog čega je na društvenim mrežama i hrvatskim portalima osuto drvlje i kamenje na Orbanovu kćerku i njenog muža.

“Ona je kći Orbana, a suprug kreten papučar pobjegao u auto. Sramota. Nemojte više u HR”, “…Gadna tako si mami bacaj smeće doma, mrš”, “Seljanka nije naučila na kante za smeće”, “I krava bi se suzdržala da se ne po*ere na tuđoj auto-cesti umjesto na svojoj livadi”, samo su od nekih komentara čitalaca na portalu Index.hr.

Da podsjetimo, ove skandalozne fotografije je mađarskom mediju uz odgovarajuće pismo poslala njihova čitateljka Eszter, koja je prisustvovala čitavoj sceni.

– Juče smo se vraćali sa hrvatske obale pa smo putem stali na benzinskoj pumpi. Nedaleko od nas uskoro se zaustavlja kraljevski par. Nisam mogla vjerovati svojim očima. Bila je to kćerka mađarskog premijera Viktora Orbana, Rahel, sa suprugom Tiborčom. Rahel je, kako se može vidjeti, opet trudna.

Ali zašto vam ovo pišem? Rahel je svom djetetu presvukla pelenu i bacila je pored puta! Vikala sam joj: Je li te otac naučio da se tako ponašaš?” Njen suprug je brzo pojurio u auto. Užasno su me uzrujali. Mene su učili da se kao gosti pristojno ponašamo, a ne da prljave pelene bacamo po putevima naših domaćina – napisala je Ester.

Ovo su fotografije iz Hrvatske, ali portal Nyugati Feny ne navodi gdje su snimljene.

(novi.ba)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)