Home / Ličnosti / Otac uhvatio kćer kako spava s momkom: Ono što je uslijedilo NIJE OČEKIVALA!

Otac uhvatio kćer kako spava s momkom: Ono što je uslijedilo NIJE OČEKIVALA!

Očinstvo se pokazuje svaki dan, i ne može se zvati ocem svako ko biološki ima dijete. Jedan otac iz Rusije je pokazao šta znači biti pravi roditelj, a svoju priču je podijelio na Reddit-u.

“Jedno jutro sišao sam stepenicama i ugledao moju 17-godišnju kćer kako spava na kauču u društvu mladića nakon zajednički provedene noći. Tiho sam pripremio doručak, obavijestio suprugu, mlađu kćer i sina da imamo goste, a onda svim glasom uzviknuo: ‘Mladiću, doručak je gotov. Nikad nisam vidio nekoga da se tako brzo probudio”, piše on.

Uprkos svoj nelagodnost, ovaj je otac odlučio sjesti sa kćerinim dečkom, pojesti doručak i porazgovarati.

“On je bio vrlo dopadljiv i prijateljski nastrojen momak. Očigledno neobrazovan, ali ne i glup. Bilo je nešto čudno u vezi njega. Moja me kćer uvjerila da je vrlo ljubazan i pažljiv dečko.

No s vremenom, otac se uvjerio u njegovu ozbiljnost, a nakon otprilike osam mjeseci porodica je saznala da je mladić beskućnik. Njegov otac se ubio, a majka narkomanka je pobjegla nekoliko sedmica kasnije. Njemu je tada bilo svega 15 godina.

Kad je s porodicom podijelio svoja saznanja, svi su zaplakali. “Sljedećeg dana dao sam mu ključ našeg doma. Rekao sam mu da ga očekujem kod kuće svaki dan. Preuredili smo sobu za njega i omogućili mu da se školuje. To je bilo 2000. godine. Danas moj pronađen sin i kćer imaju vrlo uspješan zajednički posao, i dali su mi tri prekrasna unuka”…

Kronervijesti/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)