Home / After Work / LifeStyle / Ljepotica, ali i zvijer: Cura mu slomila nos jer je htio prekinuti

Ljepotica, ali i zvijer: Cura mu slomila nos jer je htio prekinuti

Britanski student Ben Kennel, koji studira na svučilištu u Connecticutu, zavšio je krvav i sa slomljenim nosom nakon što je tadašnjoj djevojci Kathryn A. Mahoney predložio da se prestanu viđati.
Djevojka, inače sportašica i model, poludjela je kada joj je Ben u studentskom domu rekao da želi preknuti te ga šakom udarila u nos. Ozlijeđeni Ben nije se oko ozljede uznemirio te je koristeći Snapchat poslikao svoje stanje i proslijedio fotografiju prijateljima.

– Katie dolazi sa slomljenim nosom – napisao je ispod fotografije na kojoj je još uvijek krvav, a zatim još jednu nakon što je očistio lice, a na kojoj se jasno vidi slomljen nos.
Napad, koji se zbio 1. ožujka u domu, je prijavio. Policiji je rekao da ga je Mahoney udarila nakon što je spomenuo prekid. Pokušao joj je blokirati ruku no nije uspio, a nakon udarca odjurio je studentsku sobu k prijatelju i potražio pomoć. Odvezao se zatim u bolnicu gdje su mu sanirali ozljede. Ljepotica-zvijer koja ga je udarila optužena je napad trećeg stupnja te je zadržana uz jamčevinu od 1500 dolara.

Inače, fakultet Fairfiled koji oboje pohađaju je malo privatno sveučilište s oko 5100 studenata,

piše Daily Mail.

 

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)