Home / Vijesti / Gradovi / VIDEO-UZNEMIRUJUĆI SNIMAK BRUTALNE TUČE : Učenice se udarale do krvi..

VIDEO-UZNEMIRUJUĆI SNIMAK BRUTALNE TUČE : Učenice se udarale do krvi..

Na internetu je objavljena šokantna video snimka na kojoj se vidi surova tučnjava između dvije djevojke u Splitu, a da je tučnjava dogovorena svjedoči i broj “publike” koja je tijelima zaokružila dvije maloljetnice. Navodno nitko od njih nije zatražio ljekarsku pomoć.

Do snimki tučnjave došla je i policija koja ih je analizirala i pomoću njih doznala identitet sudionica. U međuvremenu je tokom jutra snimka povučena s interneta. S obzirom na to da se radi o maloljetnicima u policiji su krajnje oprezni i ne žele govoriti o detaljima.

Danas oko podneva je u pratnji roditelja u policijsku postaju dovedena jedna od sudionica tučnjave.Neslužbeno, 24sata.hr doznaje da bi uskoro mogla biti privedena i druga sudionica tučnjave.

Policija je potvrdila da su ih građani u ponedjeljak zvali i obavijestili da se u središtu grada odvija tučnjava, no kada je najbliža ophodnja stigla na mjesto događaja već su se svi učenici razbježali, a nekolicina njih koji su ostali nisu željeli govoriti o imenima sudionica, prenosi Oslobođenje.

(TIP)

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)