Home / Vijesti / BiH / Džeko o odbijanju Chelseajevih milijuna: Rim je dio mojeg života, Roma je moja porodica

Džeko o odbijanju Chelseajevih milijuna: Rim je dio mojeg života, Roma je moja porodica

EDIN DŽEKO (31) bio je jedan od centralnih figura nedavno svršenog zimskog prijelaznog razdoblja. Višetjedna trakavica glede potencijalnog odlaska Rominog napadača u Chelsea zabavljala je europsku, pa i svjetsku javnost.
Naposljetku, bosanskohercegovački reprezentativac naprasno je raskinuo pregovore s emisarima londonskog kluba koji su ga, prema medijskim natpisima, htjeli otkupiti za vrtoglavih 50 milijuna eura.
“Istina je da su se pregovori vodili. Bilo je mnogo špekulacija i neistina, pa čak i pomalo smiješnih tvrdnji. Zaista mi je laskao Chelseajev interes. Na kraju svega, sretan sam što ostajem u Romi jer Rim je postao moj dom i neizbrisiv dio mojeg života”, progovorio je Edin Džeko za bosanskohercegovački Klix i elaborirao zašto nije prihvatio Chelseajevu ponudu.
“Od prvog sam dana u Rimu prihvaćen na nestvaran način koji ne mogu i neću zaboraviti. Za Rim me vežu i jedni od najsretnijih životnih trenutaka. U Rimu sam prvi put osjetio očinsku sreću kada su se rodila moja djeca, kći Una i sin Dani. Rim je dio mojeg života”, poručio je.
“Vjerujem da je još mnogo lijepih trenutaka ispred nas i da ćemo zajedničkim snagama i vjerom u bolje sutra uspjeti ostvariti sve naše ciljeve. Roma je moja porodica i sretan sam što ću i dalje nositi dres Vučice”, priznao je.
Edin Džeko u Romu je pristigao u kolovozu 2015. godine iz Manchester Cityja na jednogodišnju posudbu vrijednu četiri milijuna eura. Po isteku posudbe Roma ga je otkupila za 11 milijuna eura. Za rimski je klub u 119 službenih nastupa zabilježio 62 pogotka i 25 asistencija.
U prošlosti je redom nastupao za Željezničar, Teplice, Ustí nad Labem, Wolfsburg te Manchester City.

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)