Home / Vijesti / Svijet / Novinarki Prije ubistva otkinuo i ruke i noge

Novinarki Prije ubistva otkinuo i ruke i noge

DANSKI izumitelj Peter Madsen vezao je, mučio i silovao švedsku novinarku Kim Wall prije nego što ju je ubio u svojoj podmornici, objavljeno je u optužnici u utorak.
Madsen je planirao ubojstvo i koristio predmete kao što su pile i odvijači za udaranje, rezanje i ubadanje novinarke dok je još bila živa, izjavili su tužitelji.
Priznao da je žrtvi odrezao ruke i noge, ali ne priznaje ubojstvo
Kim Wall imala je 30 godina i pripremala je priču o Madsenu kada je nestala nakon što su zajedno isplovili u njegovoj podmornici u kolovozu prošle godine. Kasnije tog mjeseca policija je pronašla ženski torzo na obali u blizini Kopenhagena te utvrdila da je pripadao mladoj novinarki.
Tužitelji su izjavili kako smatraju da je umrla od posljedica gušenja ili rezanja grla. Madsen je priznao da joj je odrezao ruke i noge u podmornici, ali poriče ubojstvo, silovanje i mučenje.
Pronađeno 14 ubodnih rana
Policija je 5. listopada objavila da su u Madsenovu kompjuteru u laboratoriju koji je vodio pronašli “vjerojatno stvarne slike žena koje su ugušene ili su im odrezane glave”. Kasnije tog mjeseca policija je također izjavila da su istražitelji pronašli 14 unutarnjih i vanjskih ubodnih rana na žrtvinim genitalijama.
Madsen je prošlog tjedna optužen za ubojstvo Kim Wall te seksualni napad. Tužitelji će tražiti doživotnu kaznu zatvora te držanje u pritvoru do početka suđenja 8. ožujka.
Index
Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)