Home / Ličnosti / Nevjerovatan početak godine rekao Mate Rimac? “Ovaj tjedan će ući u udžbenike iz povijesti”

Nevjerovatan početak godine rekao Mate Rimac? “Ovaj tjedan će ući u udžbenike iz povijesti”

MATE Rimac objavio je na svom Facebook profilu fotografiju nekoliko kolega za laptopima i otkrio da će ovaj tjedan ući u povijest.

“Nevjerojatan početak godine, ali i nevjerojatan pritisak. Ovaj tjedan će ući u udžbenike iz povijesti.

Usput, baš kao što je Amazon ostao vjeran njihovim stolovima, i mi ostajemo vjerni usranim hotelima”, napisao je Mate Rimac na svom Facebook profilu.


Novi uredi u Osijeku i Splitu

Prije dva tjedna Rimac se pohvalio novim projektima i najavio kako otvara razvojne urede u Osijeku i Splitu. Jučer je objavio kako su otvorene nove pozicije u tim gradovima.

“Što se ureda tiče – koliko znam smo (pred koji dan) odlučili za lokaciju te je sad krećemo uređivati. Prve kolege u Osijeku su već zaposleni (mislim trojica) i već su bili na prvim edukacijama u Zagrebu.

Uz Osijek istovremeno pokrećemo i razvojni ured u Splitu gdje je također lokacija već unajmljena i prve kolege rade već na aktualnim projektima mjesec-dva.

Više o Splitu i Osijeku kad uredi budu u punom sjaju.

“Držite nam fige”

Paralelno uz to se zahuktava i JV u Kini gdje će se graditi pogon za proizvodnju naših proizvoda za Kinesko tržište, dok će proizvodnja za ostala tržišta biti u Hrvatskoj.

Uz sve to smo (Greyp & RA) dostigli skoro 300 zaposlenih, zapošljavamo 100+ novih, razvijamo novi automobil, nove bicikle, nove pogonske, baterijske i infotainment sustave (i mnoge druge), radimo na velikim projektima za 7 velika proizvođača, radimo na dodatnoj investiciji (uz 30M Eur zatvorenih prije par mjeseci) i planiramo gradnju novog, velikog campusa u blizini Zagreba.

Nadam se da ćemo biti u stanju ostvariti našu viziju i da će sve lokacije rasti te da ćemo uskoro otvarati nove lokacije. Imamo velike planove, ali kao i uvijek – napominjem da smo tek na početku našeg puta i da nas pravi posao tek čeka. 2018. će biti zanimljiva i presudna. Držite nam fige”, napisao je Rimac prije dva tjedna.

Index

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)