Home / Vijesti / Regija / Novinar dospio u krevet elitnih beogradskih prostitutki, otkrile su mu baš sve

Novinar dospio u krevet elitnih beogradskih prostitutki, otkrile su mu baš sve

NOVINAR Noizza našao se u krevetu s dvije elitne beogradske prostitutke i odlučio opisati kako se tamo našao i što je od njih saznao.

Sve je započelo susretom s njihovim svodnikom kojeg zovu “Otac”, a ubrzo se otkrilo odakle mu taj nadimak.

“One su mi kao kćeri. Budi dobar”, rekao mu je na samom početku.

“Otac” ga je odveo u sobu u kojoj su ga čekale dvije djevojke, S. i N., a one su mu ispričale kako su se počele baviti prostitucijom i kako izgleda takav život.

Luksuzni život

“Ovo je usamljenički život. Ti i moji klijenti znate čime se bavim. Nitko više. Obitelj bi me se vjerojatno odrekla. Dobro je što ne guraju nos tamo gdje im nije mesto. Danju vodim ozbiljan život i za to primam plaću. Noću, isto tako, vodim ozbiljan život koji mi omogućava luksuz. Doduše, na ovom drugom ne ulažem intelektualni napor, ali mi osigurava mnogo više nego posao od ponedjeljka do petka”, ispričala je 34-godišnja S. koja uz ovaj ima i “dnevni” uredski posao.

Priznala je da zapravo nema prijatelje, a da joj je teško naći i dečka kojeg bi mogla uklopiti u svoj životni stil.

“Probala sam imati dečka. Nije to za mene. Samo mi fali muškarac koji će saznati čime se bavim i onda da propadne sve što sam zadnjih deset godina uspjela napraviti. Stalni klijenti i lova su mi mnogo bitniji od zaljubljenog pogleda”, ispričala je ona.

Prema klijentima nije previše izbirljiva, tvrdi, a svoje miljenike bira prema tome koliko joj novca donose. S njima njeguje površan prijateljski odnos, a napominje da ima jedno bitno pravilo: nema ljubljenja.

“Ima ih raznih. Nisam ja ta koja biram hoću li ih ili neću. Oni izaberu mene, a moje je da naplatim. Ja sam kao blagajnica, samo što se smješkam i kad mi se ne smješka i mnogo više para im uzmem iz ruke”, kaže S.

Ispričala ju je na prostituciju potakla želja za luksuznim životom koji si ne bi mogla priuštiti od svoje redovne plaće.

Ne treba mi lova, ali volim da mi plaćaju za seks

Njena kolegica N. navodno je tek nedavno ušla u svijet prostitucije, ali za razliku od S., nju nije motivirala želja za luksuzom, već tvrdi da joj se sviđa kad joj muškarci plaćaju za seks.

“Moji roditelji me mogu uzdržavati do kraja života i mogu živjeti na visokoj nozi. Ali, ovo je ono što sam htjela. Volim da mi plate, mnogo. Znam da sam dobra u ovome, pa zašto ne bih to unovčila?” kaže otvoreno.

Priznaje da voli seks i klijente ocjenjuje po tome kako joj je s njima u krevetu.

“Ako je neinspirativan, samo razmišljam o sljedećem koji će me zadovoljiti. Ne volim klijente koji pričaju. Njima više naplaćujem viđanje. Dečka nemam, samo svoje momke. Oni znaju kolika je cijena moje ljubavi. Viša je ako će pričati, manja je ako neće. Ako ne pričaju, znaju da će biti dobro i njima i meni”, zaključila je.

INDEX

POSLOVNIDNEVNIK.BA

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)