Home / Ličnosti / ČUVENI GLUMAC ŠOKIRAO ZAPAD: Amerikanci su sami srušili kule Bliznakinje!

ČUVENI GLUMAC ŠOKIRAO ZAPAD: Amerikanci su sami srušili kule Bliznakinje!

Glumac Rasel Brend koji je jedan od najpoznatijih komičara na svetu, šokirao je svet kada je za BBC izjavio da je “moguće da SAD stoji iza napada na kule Bliznakinje11. septembra 2001. godine”.

Komičar je poznat po ekscentričnom ponašanju i propalom braku sa pevačicom Keti Peri, izjavio i da postoji interesantan odnos između porodica bivšeg predsednika SAD Džordža Buša i teroriste Osame bin Ladena.

– Verujete li vi američkoj vladi? – upitao je Rasel voditelja BBC i izazvao oluju polemika na internetu u SAD i Velikoj Britaniji zbog čega su uslovili komentari da bi bilo najbolje da se drži svoje komedije.

– Moramo da ostanemo otvorenog uma za svaku mogućnost. Verujete li i britanskoj vladi? Ono što ja mislim da je veoma interesantno i da BBC izveštava o napadima u Otavi, recimo, sa suptilno ugrađenim antiislamskim narativom, što je veoma interesantno – rekao je Rasel.

Inače, on je 12. septembra 2001. godine, dan nakon napda na Svetski trgovinski centar u komjem je poginulo preko 3.000 ljudi, na posao došao obučen kao Osama bin Laden, zbog čega je naravno dobio otkaz.

– Sećam se kako sam stajao tamo među kolegama, kao Osama, a oni su me nemo gledali. Pomislio sam “ovo je vrh, nema dalje” – rekao je poznati glumac prisećajući se ovog događaja.

Balkanspress/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

UHAPŠENO PET DRŽAVLJANA SRBIJE: Sumnjiče se za krađu novca i zlata po Srebrenici

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik u saradnji sa pripadnicima Policijske uprave Banjaluka uhapsili su pet …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)