Home / Vijesti / Regija / SRBIJA U TRANSU… Izgledalo je kao da ga je ubijo! HITNA U RINGU… Pogledajte šta je poslije meča IVICA DAČIĆ uradio ARKANOVOM SINU

SRBIJA U TRANSU… Izgledalo je kao da ga je ubijo! HITNA U RINGU… Pogledajte šta je poslije meča IVICA DAČIĆ uradio ARKANOVOM SINU

Nova pobeda Cecinog i Arkanovog sina, i to na kakav način

Novi meč i nova pobeda Veljka Ražnatovića u profesionalnom boksu!

Sin poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana nokautirao je Italijana Danila Staćonea u drugoj rundi.

Veljko je praktično patosirao Italijana koji je pao kao pokošen i nije mrdao. Hitna pomoć je brzo utrčala u ring i ”digla iz mrtvih” Staćonea koji je samo na početku meča bio dostojan rival.
Ražnatović je preuzeo inicijativu sredinom prve runde, publika je skandirala njegovo ime, a meč je nakratko prekinut malo pre nokauta. Veljko je bio besan, jer je Italijan zastao posle jednog udarca, a to je bio samo uvod u ono što se dogodilo.

A dogodilo se to da je zvanično u pitanju tehnički nokaut u drugoj rundi. Italijan je iznet na nosilima i prema informacijama Telegrafa sa lica mesta odveden je u bolnicu na dodatne preglede.

Video nokauta i drame koja se događala možete pogledati na videu koji je na početku teksta.

B688CE43-8679-47DD-B645-0CC959E71469
Inače, Ražnatović je profi debi imao 10. marta 2018. godine u Jagodini, tada je pred 5.000 gledalaca u dvorani “Jacca” tehničkim nokautom u drugoj rundi savladao Bugarina Kraštja Jordanova, da bi pre mesec dana, u Derventi, na poene u četiri runde, pobedio i Hrvoja Božinovića iz Hrvatske (2-17).
Telegraf.rs/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)