Home / After Work / Poznati kuhar otkriva kako procijeniti jeste li u lošem restoranu

Poznati kuhar otkriva kako procijeniti jeste li u lošem restoranu

Tijekom snimanja serije “Kitchen Nightmares”, koja se emitirala čak 14 sezona, večerao je u više ugostiteljskih objekata i derao se na više kuhara no itko drugi.

Nitko na Zemlji nije izgrdio više vlasnika restorana ni kritizirao njihove usluga od slavnog kuhara Gordona Ramsaya.Tijekom snimanja serije “Kitchen Nightmares”, koja se emitirala čak 14 sezona, večerao je u više ugostiteljskih objekata i derao se na više kuhara no itko drugi, prenosi Fox News.

Tijekom snimanja Ramsay je razvio jedinstvenu vještinu: naučio je predvidjeti hoće li pojesti užasan obrok prije no što mu se tanjur uopće donese na stol. – Jedna od stvari koja me uvijek upozori na problem jest situacija kada odmah po ulasku u restoran dobijete svoj stol. Bilo koji dobar restoran u susjedstvu trebao bi konstantno biti pun 98 posto. Ako možete ući u restoran s ulice, a postoje slobodni stolovi, nešto nije u redu s tim restoranom – kaže Ramsay. Ramsay je također upozorio ljude da obrate pozornost na konobara kada predlaže specijalitete. /Vecernji list/

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Izrael svojim državljanima ;odmah napustite Tursku !!

IZRAELSKO Vijeće za nacionalnu sigurnost izdalo je upozorenje svojim građanima da ne putuju u Tursku …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)