Home / Vijesti / BiH / Ćerka Milića Vukašinovića prerezala vene!

Ćerka Milića Vukašinovića prerezala vene!

U sarajevskom naselju Jezero juče, 1. juna, odigrala se prava drama u poslepodnevnim časovima, kada je ćerka Milića Vukašinovića, Maja Avdibegović (35) pokušala da se ubije, navodi avaz.ba.

Maja je navodno prerezala vene, najverovatnije žiletom, i poprilično je iskrvarila. Neko od ukućana pronašao ju je krvavu u kupatilu i odmah je alarmirao policiju, koja je pozvala ekipu Hitne pomoći.

Srećom, lekari su stigli na vreme i nesrećnu ženu zbrinuli i prevezli u Urgentni blok “Opće bolnice Abdulah Nakaš”, gde su joj rane na ručnim zglobovima sanirane i nalazi se van životne opasnosti. Avdibegović će, kako navode bosanski mediji, biti upućena na Psihijatrijsku kliniku.

Inače, Maja se dugo godina borila sa zavisnošću od droga. Poznati rok muzičar je Maju dobio u prvom braku sa suprugom Verom, a trenutno živi u Beogradu.

– Dobio sam sinoć informaciju šta se dogodilo. U kontaktu sam sa njenom majkom, jer je Maja u bolnici i tamo nema telefon. Nisam imao mogućnosti da se čujem sa njom. Da se razumemo, ovo se nije dogodilo prvi put, ovakve situacije sam doživljavao i ranije kada je Maja u pitanju. Tačnije, to se uvek događa kada krizira i ne bih voleo da o tome govorim javno. Razumite me, da mi kao ocu nije lako zbog svega ovoga – rekao je Milić.

Prema njegovim tvrdnjama, tridesetpetogodišnja Maja je upala u kandže narkotika sa kojima se bori poslednjih godina.

– Zbog narkotika se sve ovo dešava, šta će biti drugo. Ona je dugogodišnja narkomanka, to se kod nje javlja kada god je kriza. Onda se dešavaju ove stvari. Njena majka je bolesna i nepokretna. Idem sutra u Sarajevo, pa ću videti šta se dešava. Bilo je ovog i pre. Njenoj majci nisu ni javili šta se desilo, to se desilo juče, sve je ovo sveže još – završio je Vukašinović.

Balkanspress

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)