Home / Ličnosti / VUČIĆEV “INFORMER” ZVONI NA UZBUNU: “Putin upozorio Dodika da slijedi jak UDAR na Republiku Srpsku…”

VUČIĆEV “INFORMER” ZVONI NA UZBUNU: “Putin upozorio Dodika da slijedi jak UDAR na Republiku Srpsku…”

Prema ruskim izvorima, cilj ove akcije jeste napad na Dodika i njegove saradnike, odnosno serija režiranih protesta i uličnih nemira kojima bi se srušila vlast i instalirala ‘zapadna garnitura’.

Predsjednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin poslao je preko svojih obavještajaca upozorenje Miloradu Dodiku i nadležnima u Republici Srpskoj da zapadne službe spremaju rušenje vlasti u Banjaluci, saznaje list Informer blizak Aleksandru Vučiću.

List se poziva na odlično obaviještene diplomatske izvore i navodi da su rukovodeći ruski obavještajci na marginama upravo završenog Ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu delegaciju RS upoznali sa paklenim planom Zapada koji je napravljen po uzoru na ‘ukrajinski scenario’.

 Smeta im Dodikovo ‘NE’

Prema ruskim izvorima, cilj ove akcije jeste napad na Dodika i njegove saradnike, odnosno serija režiranih protesta i uličnih nemira kojima bi se srušila vlast i instalirala ‘zapadna garnitura’.

– Članovi delegacije iz Banjaluke informisani su da će rukovodstvo Republike Srpske biti izloženo neviđenom pritisku zapadnih službi u saradnji sa pojedincima iz opozicije, ali i nekih nevladinih organizacija. Koristiće sva sredstva za diskvalifikaciju pred izbore. Glavne mete će prije svega biti predsjednik Dodik i premijerka Željka Cvijanović, ali i kompletna aktuelna vlast u RS. Njihov najveći ‘grijeh’ je to što čvrsto stoje pri politici vojne neutralnosti. Oni su glavna prepreka da čitava BiH uđe u NATO pakt, a Dodiku se naročito ne prašta njegov odličan odnos sa Putinom – prenosi sagovornik Informera i dodaje da baš zato zapadne službe rade na dovođenju na vlast ‘mekših Srba’.

– Kao primjer i dokaz beskrupuloznosti zapadnih službi koje rade na projektu pravljenja haosa u Republici Srpskoj, navedeni su aktuelni protesti grupe ‘Pravda za Davida’ u Banjaluci. Tu se na strašan način manipuliše i zloupotrebljava bol oca tragično nastradalog mladića Davida Dragičevića za udar na Srpsku. Članovima delegacije iz RS saopšteno je da će zapadne službe na sve načine pokušati da destabilizuju Srpsku pre svega pokušajem izvođenja što većeg broja građana na ulice – objašnjava izvor Informera.

SB/PD.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)