Home / Ličnosti / Brena “iskeširala” 70.000 eura za sinov rođendan

Brena “iskeširala” 70.000 eura za sinov rođendan

Kako bi se pobrinula da svom mezimcu napravi “zabavu za pamćenje”, Lepa Brena (57) organizovala je glamuroznu proslavu u vili na Bežanijskoj kosi.

brena_sinovi_946525926

Pjevačica je za 20. rođendan svog sina Viktora izdvojila je vrtoglavih 70 hiljada eura, pišu srpski mediji.

“Brena je sinove Stefana i Viktora odgajala da ne budu bahati i da uvijek poštuju ono što imaju. Oni su uvijek imali dobar džeparac, ali nikada im nije bilo dozvoljeno da se razbacuju. Često su smatrali da njihova majka pretjeruje i da bi mogla dozvoliti da se malo više opuste, ali ona je u nekim situacijama bila nepopustljiva i to se isplatilo. I Stefan i Viktor su pošteni i vrijedni, Stefan je diplomirao i gradi pjevaču karijeru, a Viktor studira i na putu je da se uključi u porodični posao, tako je Brena zaključila da može da ih ponekad nagradi luksuzom, a Boba se složio s njom”,  rekao je prijatelj porodice Živojinović za “Kurir”.

Na proslavu su pozvali stotinjak gostiju, a slavlje je trajalo do jutarnjih sati.

Majka je odlučila sina iznenaditi i prilično luksuznim poklonom, jako vrijednim automobilom Audi RS3 Sportback.

Iako pjevačica nije bila prisutna na proslavi jer se trenutno nalazi na turneji u Americi, naredila je slavljeniku kako ne smije ostaviti nikakav nered nakon zabave.

“Brena je trenutno sa Stefanom na turneji u Americi, tako da njih dvoje nisu mogli biti na proslavi, ali se zato potrudila da sve bude na nivou. Za rođendan je izdvojila čak 75 000 evra, a skoro sve je otišlo na hranu i piće.

Živojinovići vole kada njihovi gosti  imaju kompletan ugođaj, tako su se potrudili da gozba bude bogata, a jelovnik je kreirao Boba, dok je izbor pića bio kao u najboljim restoranima”, dodao je izvor blizak pjevačici.

(NN)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)