Home / Ličnosti / IZGLEDA KAO MILION DOLARA: VOLI SAMO NJU Supruga Zlatana Ibrahimovića i sa 46 godina izgleda SJAJNO(FOTO)

IZGLEDA KAO MILION DOLARA: VOLI SAMO NJU Supruga Zlatana Ibrahimovića i sa 46 godina izgleda SJAJNO(FOTO)

Kako to mislite žene? Ja volim samo jednu ženu”, rekao je Zlatan Ibrahimović jednoj novinarki koja ga je pitala kakve žene voli.

 Jedna i jedina žena Zlatana Ibrahimovića zove se Helena Seger i nimalo ne nalikuje klasičnim ženama nogometaša koje viđamo na modnim revijama i društvenim mrežama.
Od Ibrahimovića je starija 11 godina, uspješna je poduzetnica i po mnogima je zaslužna za Ibrahimovićeve odlične investicije koje su ga učinile jednim od najbogatijih nogometaša na svijetu. Helena je lijepa, pametna i samozatajna – ne fotka se za Instagram, ne pokazuje torbice i cipele, a supruga podržava na utakmicama kao prava navijačica.
Iako ima 46, prava je bomba.

Nevjenčana supruga Zlatana Ibrahimovića predmet je njegova obožavanja, što je u intervjuima otvoreno više puta priznao.
Helena Seger je rođena 25. augusta 1970. u švedskom Lindesbergu, 11 godina je starija od nogometaša, a sa svojih 46 godina izgleda fantastično.
Helena i Zlatan su zajedno 14 godina, a plod njihove veze su dva sina.
Šveđanin bosanskohercegovačkih korijena meta je ženama diljem svijeta, no za njega postoji samo njegova Helena
Šveđanka je bogata marketinška stručnjakinja koju zovu Victorijom Beckham Pariza, navodno ne voli ići u šoping, nema kućnu pomoćnicu, uživa juriti na motociklu i rijetko istupa u javnosti.

Njih su se dvoje upoznali prije više od 10 godina na jednoj zabavi, ona je tad imala 32 , a Zlatan 21 godinu.
Njih su se dvoje upoznali prije više od 10 godina na jednoj zabavi, ona je tad imala 32 , a Zlatan 21 godinu.
Helena Seger svojim karakteristikama mogla bi pobijediti Beckhamovu. Ibrahimovićevu Šveđanku Francuzi zbog elegancije zovu “Victorijom Beckham Pariza”, no u tom gradu Victorija je gošća koja se mora klanjati Heleni želi li zadobiti njeno prijateljstvo. Helena je bogata marketinška stručnjakinja i sve što ima zaradila je sama. Ne daje intervjue, ne voli gala zabave i sama održava kućanstvo. Na internetske komentare da je bivša manekenka smije se i kaže: – Visoka sam 165 cm, imam velika usta i kratke noge! Ne volim šoping. Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi trebao nogometaš da me hrani. Bila sam neovisna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Mislim da sam mu se zato i svidjela. Zabavno im je skupa Skupa su 11 godina i roditelji su petogodišnjem Maximilianu i trogodišnjem Vincentu, ne planiraju vjenčanje jer ona misli da bi joj brak oduzeo samostalnost. On je opisuje kao svoju “zlu superiornu deluxe kuju” pri čemu, kaže Helana, misli na ženu koja ima stav, samouvjerena je i zna reći “ne” baš poput nje. Zlatan, Šveđanin bosanskohercegovačkih korijena, meta je ženama svijeta, no za njega postoji samo Helena iako ih dijeli 11 godina razlike i 30 cm visine. Njihovu dugu vezu Helena objašnjava riječima: – Skupa nam je tako prokleto zabavno!

Da podsjetimo, Zlatan Ibrahimović rođen je u Švedskoj i sin je Bošnjaka Šefika Ibrahimovića podrijetlom iz područja Bijeljine i Hrvatice Jurke Gravić iz naselja Prkos u općini Škabrnja.[1] Otac Šefik emigrirao je u Švedsku 1977. godine gdje je sreo Jurku, koja je isto emigrirala u Švedsku. Ibrahimović je odrastao u Rosengårdu, predgrađu Malmöa poznatom kao useljeničkom getou, zajedno s tri sestre i dva brata.

Počeo je igrati nogomet u dobi od šest godina, igrajući naizmjenično za juniorske klubove Malmö BI i FBK Balkan.[2][3] Potvrdio je u jednom intervjuu kako je, kada je njegov klub FBK Balkan gubio s 4:0 na poluvremenu, ušao kao zamjena i postigao 8 pogodaka. Kao mladi tinejdžer postao je stalni igrač za svoju gradsku momčad Malmö FF.[3] U dobi od 15 godina, Ibrahimović je želio okončati nogometnu karijeru kako bi radio na dokovima Malmöa ali ga je njegov trener nagovorio neka nastavi igrati.[4] Ibrahimović je uspješno završio osnovnu školu. Bio je primljen u srednju školu Malmö Borgarskola, i mada je imao prosječne ocjene, uskoro ju je napustio kako bi se posvetio svojoj nogometnoj karijeri.

Kroner/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)