Home / Vijesti / Regija / PUCNJAVA U CENTRU BEOGRADA: Radnik dobio otkaz pa u firmu došao s pištoljem, najmanje dvoje mrtvih (FOTO)

PUCNJAVA U CENTRU BEOGRADA: Radnik dobio otkaz pa u firmu došao s pištoljem, najmanje dvoje mrtvih (FOTO)

U Ruzveltovoj ulici u Beogradu dogodila se pucnjava u kojoj je jedna osoba nastradala, a dve osobe su teško ranjene.

– Prvo smo primili poziv za Ruzveltovu, a poslije nekoliko minuta i da je osoba skočila kroz prozor u Ulici Nikodina Milaša, što je nedaleko odatle – kazala je Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Kako nezvanično saznaju lokalni mediji, Nebojša S. (30), koji je dobio otkaz prije nekoliko dana u firmi “Privredni savetnik za informacione tehnologije”, koja se bavi izradom softvera, izrevoltiran je došao u prostorije gdje je nekada radio. Izvadio je pištolj i jednom zaposlenom pucao direktno u glavu, a zatim je nastavio da puca.

Kako je saopšteno iz MUP-a on je oko 11 sati ispalio više hitaca iz pištolja u pravcu dvojice radnika, dok je treći skočio kroz prozor.

Napadač je uspio pobjeći sa lica mjesta i uputio se u stan u Ulici vojvode Savatija gde je aktivirao bombu i pokušao da izvrši samoubistvo.

On je pronađen u stanu sa teškim tjelesnim povredama i prebačen je na reanimaciju Urgentnog centra, gdje je navodno umro, no ta vijest nije službeno potvrđena.

SB/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)