Home / Vijesti / Regija / POZNATI HRVATSKI POLITIČAR SABLAZNIO NA FEJSU: Objavio sliku djece sa fantomkama i poručio: ‘Za dom spremni’

POZNATI HRVATSKI POLITIČAR SABLAZNIO NA FEJSU: Objavio sliku djece sa fantomkama i poručio: ‘Za dom spremni’

Kada je šira javnost već zaboravila na Vladavu, nekadašnji bojovnik HOS-a potrudio se da se svjetla reflektora ponovno okrenu prema njemu.

Ivica Vladava, poznat i pod nadimkom Đovani, član je Predsjedništva HSP-a te bivši bojovnik HOS-a. Široj je javnost postao poznat nakon što je u kolovozu 2017. godine prekršajno prijavljen zbog isticanja HOS-ove zastave tijekom Maratona lađa u Metkoviću.

Također, bio je vrlo aktivan tijekom prosvjeda pred splitskim HNK-om zbog Frljićeve predstave kada mu je društvo u prvim redovima pravio notorni Marko Skejo.

I kada je šira javnost već zaboravila na njega, nekadašnji bojovnik HOS-a potrudio se da se svjetla reflektora ponovno okrenu prema njemu. Vladava je tako na svom Facebook profilu objavio fotografiju dvojice dječaka odjevenih u uniformu s fantomkama na glavi, a na rukavima jakni imaju izvezen grb HOS-a s pripadajućim ustaškim pozdravom ‘Za dom spremni’.

“Ima ko će iza nas ostat “Za dom spreman” ma koliko se trudili petokrakaši! Bog i Hrvati! Za dom spremni!”, napisao je u opisu fotografije Vladava.

Na njegovu Facebook profilu može se naći još nekoliko vrlo zanimljivih uradaka na kojima pozira s uzdignutom desnicom ili ispod slike poglavnika Ante Pavelića, a objavio je fotografiju ustaškog generala Rafaela Bobana po kome je nazvana HOS-ova postrojba.

Screenshot_3-3

Kroner/Index/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)