Home / Ličnosti / SENZACIONALNO! MIRA ŠKORIĆ: Uhvatila sam vjerenika sa muškarcem! Da sam imala pištolj, UBILA BIH OBOJICU!

SENZACIONALNO! MIRA ŠKORIĆ: Uhvatila sam vjerenika sa muškarcem! Da sam imala pištolj, UBILA BIH OBOJICU!

Prije nešto više od mjesec dana saznalo se da Mira Škorić ima novog dečka, tačnije vjerenika, da živi u Njemačkoj i da je izuzetno imućan. Folk zvezda je od tada često boravila kod njega, nekoliko puta smo je zatekli na aerodromu kako se vraća iz Njemačke, a sada je sve pošlo po zlu.

Konačno našla pravog: Mira Škorić se udaje za bogatog Nemca!

Mira Škorić riješila je da ponovo stane na ludi kamen. Pevačica će postati žena jednog bogatog Nijemca. Škorićka i dve godine stariji biznismen iz Berlina upoznali su se prije šest meseci na jednom prijemu, gdje se ona pojavila kao specijalna gošća, i brzo su uplovili u vezu koju brižljivo čuvaju od očiju javnosti. “Mira je … Continue readingKonačno našla pravog: Mira Škorić se udaje za bogatog Nemca!

Mira je, naime, otkrila  da je vjeridba pukla i to na najskandalozniji mogući način.

Uhvatila sam vjerenika u krevetu sa muškarcem. Da sam imala pištolj ubila bih obojicu. Ovakvu sramotu nikad nisam doživjela. Tu sliku ne mogu da izbrišem iz glave. Veoma sam povrijeđena, izgubila sam vjeru u ljubav,’ rekla je Škorić.

Podsjetimo, Mira je već jednom bila udata i iz tog braka ima ćerku Milicu. Od razvoda nije imala sreće sa muškarcima, a poslije ovog iskustva neko vreme će ih vjerovatno izbjegavati.

izvor/Svet/

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)