Home / Ličnosti / BB HAMDIJI LJUBAVNICA RODILA TAJNO DIJETE,A ONDA JE SVE OTIŠLO K VRAGU: ‘Je*at ću ti mrtvu mater kad večeras dođe u Zagreb

BB HAMDIJI LJUBAVNICA RODILA TAJNO DIJETE,A ONDA JE SVE OTIŠLO K VRAGU: ‘Je*at ću ti mrtvu mater kad večeras dođe u Zagreb

Dok se on u BB kući borio za milijun kuna, Hamdiji je ljubavnica rodila dijete. Njih su dvoje u tajnosti bili zajedno čak 13 godina.

Pobjednika druge sezone Big Brothera, Hamdiju Seferovića (39), uskoro očekuje suđenje na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu zbog prijetnji smrću ljubavnici Nataši N. (43) koja mu je 2005. godine, tijekom njegova boravka u BB kući, u tajnosti rodila kćerkicu, piše Jutarnji list.

Zbog njihove turbulentne veze morala je intervenirati i policija, a milijunašu prijeti godina dana zatvora s petogodišnjim rokom kušnje. Hamdija ima zabranu prilaska bivšoj djevojci, Šibenčanki koja u Zagrebu ima frizerski salon.

Prije nego je priveden prošlog srpnja, Hamdija je Nataši u 40-ak dana uputio 230 poziva i SMS poruka. Njihova je tajna veza, koja je trajala 13 godina, neslavno završila 10. srpnja prošle godine kada joj je telefonom zaprijetio da će je fizički napasti.

“Je*at ću ti mrtvu mater kad dođem večeras u Zagreb. Vidjet ćeš… Neću ti ja doć’ na vrata, glupačo glupa, da me vide tvoji susjedi. Pomno, dobro ću iskombinirati način na koji ti prić bejzbol palicom od iza po glavi, da ni ne znaš tko te udario…”, rekao je Hamdija, koji negira sve optužbe.

Kroner

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)