Home / Vijesti / Svijet / PEDOFIL SE DOPISIVAO SA DJEVOJČICOM: Njen otac mu je zakazao sastanak, a onda ga je sačekala neviđena kazna

PEDOFIL SE DOPISIVAO SA DJEVOJČICOM: Njen otac mu je zakazao sastanak, a onda ga je sačekala neviđena kazna

Argentinac Volter Rodrigez odlučio je da se obračuna sa pedofilom koji je seksualno uznemiravao njegovu jedanaestogodišnju kćerku i zakazao sastanak s njim, pretvarajući se da se i dalje djevojčica s njim dopisuje. Kada ga je ugledao, pretukao ga je na ulici, a potom pozvao i policiju.

Pedofil je kasnije identifikovan kao German Akosta (29), a danima je uznemiravao Rodrigezovu kćerku preko poruka na “Vac apu” i ubjeđivao je da se sastane s njim, ali da nikako ne kaže s kim se nalazi. Akosta se nije nadao da će djevojčica sve da ispriča svom ocu.

Otkako je ispričala ocu šta se događa, on je nastavio da se dopisuje sa pedofilom.

-Kaži im da ideš da se nađeš sa prijateljem– napisao je Akosta, ne znajući da se dopisuje sa njenim ocem.

Slao joj je poruke sa seksualnom konotacijom i tražio da mu ona pošalje svoje slike u donjem vešu.

-Ja sam nevina- napisao je Rodrigez, praveći se da je jedanaestogodišnja djevojčica.

-To je super– rekao joj je Akosta.

 

Rodrigez je kasnije za medije rekao da je prvo dogovorio sastanak sa Akostom u njegovoj kući, ali da bi ga u tom slučaju sigurno ubio. Ipak, Akosta je kasnije promiijenio plan i rekao da se nađu na ulici u naselju Vila Kresto u Buenos Ajresu, prenosi Kurir.rs.

Kada je Rodrigez vidio Akostu na ulici, odmah ga je udario šakom u glavu, a zatim prebio i pozvao policiju. Uslikao ga je tako krvavog i fotografije okačio na društvenu mrežu Fejsbuk. Takođe je uz njegovu fotografiju okačio i uslikane poruke koje je razmjenjivao sa djevojčicom.

Ovaj čovjek je perverznjak. Slao je mojoj jedanaestogodišnjoj kćerki poruke i fotografije- napisao je Rodrigez na Fejsbuku.

I Rodrigez i Akosta su sada suočeni sa optužbama, ali nijedan od njih nije pritvoren. Rodrigez je optužen za nasrtaj na Akostu, a ovaj za seksualno uznemiravanje maloljetnice.

-Sve sam im pokazao i nije mi jasno zašto taj čovjek nije pritvoren. Takva osoba ne zaslužuje da šeta slobodno ulicama- rekao je Rodrigez.izvor/kurir.rs/

Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)