Home / After Work / LifeStyle / VIDEO Demonsko dijete: Punih osam sati maltretirao putnike na letu, a majka nije napravila ništa

VIDEO Demonsko dijete: Punih osam sati maltretirao putnike na letu, a majka nije napravila ništa

TROGODIŠNJI dječak punih osam sati leta maltretirao je putnike koji su u kolovozu prošle godine iz Njemačke letjeli prema Newarku u New Jerseyu, a majka nije napravila ništa kako bi ga smirila.

Snimku s leta na YouTubeu je objavio njujorški umjetnik Shane Townley, a on njoj su se sad raspisali i mediji diljem Europe.

Dječakovo ponašanje Townley je opisao demonskim, jer je tijekom čitavog leta vrištao, plakao i jurio zrakoplovom te se penjao na sjedala i po drugim putnicima. Townley dodaje kako nisu pomogle ni slušalice za poništavanje buke.

Dječakova majka nije napravila puno kako bi sina smirila, a najbolje se nisu snašle ni stjuardese koje su, doduše, u nekoliko navrata pokušale udovoljiti “demonskom djetetu”.

Snimka je izazvala brojne komentare na YouTubeu, a vrlo brzo mnogi su primijetili kako se to događa sve više. Podsjetili su usput i na slučaj iz 2013. godine kad je dijete na letu US Airwaysa vrištalo punih osam sati.

DV/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)