Home / Ličnosti / VIDEO Kum ubojice prostački izvrijeđao ubijenu Kristinu

VIDEO Kum ubojice prostački izvrijeđao ubijenu Kristinu

NEPOSREDNO nakon današnjeg suđenja Davidu Komšiću, njegov kum je prostački izvrijeđao ubijenu Kristinu Krupljan, ali i njezinu majku.

Naime, novinaru Indexa je nakon suđenja prišao Vjekoslav Komšić te vulgarnim riječima (koje nećemo objaviti zbog zaštite obitelji ubijene) izvrijeđao ubijenu Kristinu Krupljan.Vjekoslav Komšić o majci ubijene Kristine: “Ona je dovela do svega ovog”
Kum Davida Komšića nije se zaustavio na tome nego je odmah potom dodao da je Kristina “imala tri vrste sperme u sebi”.

Neposredno nakon te izjave obratio se okupljenim novinarima.

“Kristinina mama je, odgovorno tvrdim, par puta bila kod Ive Komšića doma. Uzimala im je novce, vozili su je na groblje, sve najbolje su o njoj mislili da joj pomognu. Njihov sin što je napravio, to jest moj kum, to je najveće zlo, mi to ne opravdavamo. Ali ta žena je klasična lažljivica, ona je dovela do svega ovog”, rekao je Vjekoslav Komšić o majci ubijene Kristine Krupljan.

Podsjetimo, majka ubijene Kristine Krupljan, Vesna Krupljan, danas je na sudu rekla da je nitko iz obitelji Komšić nije pokušao kontaktirati nakon ubojstva njezine kćeri.

Odvjetnik Davida Komšića, Veljko Miljević, potom je ustvrdio da je Vesna Krupljan promijenila iskaz, te prenio Komšićeve riječi prema kojima nije istina da nakon ubojstva nije kontaktirala s obitelji Komšić.

Napao i novinare: “Vi imate interes samo da ocrnite obitelj Komšić”

Odmah potom novinari su ga podsjetili na izjavu o “tri vrste sperme” koju je dao dok je izlazio sa suda.

“Da, to možete vidjeti na obdukcijskom nalazu. Možete ga uzeti u policijskoj stanici. To vam je jučer predočeno, ali niste ga objavili jer nemate interesa da objavite. Imate interes samo da crnite nas obitelj Komšić”, rekao je kum Davida Komšića.

Nekoliko trenutaka kasnije iz sudnice je izašla žena koja je Vjekoslavu Komšiću kazala kako nitko nema nikome pravo oduzimati život. “Kako to pravdate”, pitala je žena, na što joj je Vjekoslav Komšić odgovorio kako “to nitko ne podržava”.

Iskaz Vjekoslava Komšića na sudu: David je bio pristojan i nije bio psihopat

Danas je na suđenju Davidu Komšiću pročitan i iskaz Vjekoslava Komšića, koji je te kobne večeri odvezao Davida Komšića i njegova oca na policiju.

“Svađali su se, prekidali i mirili. Često je mijenjao brojeve. Često ga je Kristina zvala na mobitel. Za mene je bio pristojan i nije bio psihopat”, stoji u iskazu Vjekoslava Komšića koji je pročitan danas na sudu.

U iskazu Vjekoslava Komšića stoji i da je David svom ocu priznao da je “ubo Kristinu”.

Index.hr

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)