Home / Vijesti / BiH / BOSNA: SASVIM ISKRENE “PRODAVAČICE LJUBAVI”: “Na Lašvanskoj petlji 50 KM je klasika, ako ćeš obje to ti je duplo ! ! !

BOSNA: SASVIM ISKRENE “PRODAVAČICE LJUBAVI”: “Na Lašvanskoj petlji 50 KM je klasika, ako ćeš obje to ti je duplo ! ! !

‘Prodavačice ljubavi’ na Lašvanskoj petlji: 50 KM je klasika. Hoćeš obje, to ti je duplo ! ! !

5741d933-7b68-49a7-b7ec-4f000a0a0a6d-prostitutke-lasvanska-petlja-preview
U temeljitim akcijama policije, prostitucija u ovom dijelu BiH dobrim je dijelom iskorijenjena, ali one najupornije i danas stoje na petlji i čekaju svoje mušterije.
Godinama je Lašvanska petlja bila poznata po prodavačicama ljubavi. U temeljitim akcijama policije, prostitucija u ovom dijelu BiH dobrim je dijelom iskorijenjena, ali one najupornije i danas stoje na petlji i čekaju svoje mušterije- piše Avaz.
Moramo raditi
Reporteri „Dnevnog avaza“ bili su na licu mjesta, gdje smo zatekli tri žene. Naravno, novinari nikada nisu dobrodošli na ovakve terene. Nema tih para i tih uvjeta zbog kojih bi pristale razgovarati s novinarima. Strateški su podijelile teritoriju.
Jedna od njih tri stajala je na izlazu prema Sarajevu, dok su druge dvije bile na proširenju prema Vitezu. Nakon što smo im prišli i nakon prvobitnog „odmjeravanja snaga“, predstavljanja cjenovnika usluga, počela je verbalna bitka:
– Zna se koliko je, šta pitaš! Pedeset maraka je klasika, za 20 će ti pop….. ona, ja p…. za 30 maraka. Ako hoćeš, možemo nas dvije zajedno, ali to sve košta duplo. Pa dvije nas je, šta bi ti – kazale su  ove dvije prostitutke.
Izvor:(TIP/Foto: Avaz)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)