Home / Ličnosti / SANCHEZ POTPISAO ZA UNITED “Stigao sam u najveći klub na svijetu”

SANCHEZ POTPISAO ZA UNITED “Stigao sam u najveći klub na svijetu”

KONAČNO se dogodila najveća trampa u zimskom prijelaznom roku. Alexis Sanchez novi je igrač Manchester Uniteda, a Henrikh Mkhitaryan postao je član Arsenala. Međutim, transfer sjajnog Čileanca na Old Trafford dobio je prednost, a Jose Mourinho sada uz Romelua Lukakua, Zlatana Ibrahimovića, Marcusa Rashforda i Anthonyja Martiala ima još jednog kapitalca u napadu.

“Oduševljen sam što sam stigao u najveći klub na svijetu. Proveo sam divne tri i pol godine u Arsenalu i sa sobom nosim prekrasne uspomene iz tog velikog kluba. Međutim, priliku da zaigram na povijesnom Old Traffordu i surađujem s Mourinhom nisam mogao odbiti. Ponosan sam što ću biti prvi Čileanac u dresu Uniteda i vjerujem da ću pokazati zašto me je klub odlučio dovesti”, rekao je Sanchez na predstavljanju.

On je uzeo broj sedam, a u Unitedu će zarađivati 26 milijuna eura godišnje i time postati najplaćeniji nogometaš u povijesti Premier lige.

Njegovim dolaskom oduševljen je i Mourinho…

“Prije svega, želim puno sreće Mkhitaryanu u Arsenalu. Što se tiče Alexisa, on je jedan od najboljih ofenzivaca na svijetu i popunit će našu talentiranu momčad. Sigurno će nam donijeti ambiciju, motiv i karakter. On posjeduje kvalitetu koja treba klubu poput Manchester Uniteda”, rekao je Mourinho.

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
 Sanchez je ove sezone za Arsenal odigrao 22 utakmice i zabio osam golova, uz četiri asistencije. Ukupno je za Topnike odigrao 166 susreta i zabio 80 pogodaka.
 Index
Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)