Home / Ličnosti / EVO ČIME SE SAD BAVI LIJEPA VJEROUČITELJICA SELMA S KOJOM JE POLUMENTA KRATKO BIO VJENČAN…

EVO ČIME SE SAD BAVI LIJEPA VJEROUČITELJICA SELMA S KOJOM JE POLUMENTA KRATKO BIO VJENČAN…

Vijest je prije 5 godina punila medije! Popularni pjevač Dado Polumenta i lijepa vjeroučiteljica Selma Mekić vjenčali su se 12.12.2012. godine u Novom Pazaru, a svadbenom veselju prisustvovao je i njegov sin Dorijan iz vanbračne zajednica s Anom Marijom Kikoš.

Međutim, poslije pet i pol mjeseci braka, Dado Polumenta je vodio do raskida bračne zajednice s vjeroučiteljicom Selmom koja je sklopljena po islamskim običajima, a razlog je njegov povratak noćnim izlascima, što se kosi sa razmišljanjima njegove supruge, ali i vjerom.

– Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbjegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen. Međutim, u posljednje vrijeme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijma nisu pojavile fotografije na kojim je njen suprug okružen djevojkama – izjavio je svojedobno izvor blizak ovom paru.

Kako je sa Selmom imao šerijatsko zabavljanje koje isključuje ljubljenje, dodirivanje, se*s i izlaske, Dado je ranije izjavio da mu ništa od navedenog nije nedostajalo.

– Meni je to bilo sasvim normalno i ništa od nabrojanog mi nije nedostajalo. Samo mi je bilo dovoljno da je Selma pored mene, da joj čujem glas. I te dvije stvari su bolje od svega što ste nabrojali – izjavio je Dado dok je bio sa Selmom, dok je ona govorila da u početku nije ni znala da je on zapravo Dado Polumenta.

No, putevi su im se razišli, a na fotografijama ispod možete vidjeti kako sada izgleda Selma i čime se još bavi. Naime, posvetila se izradi ma(h)rama s kaligrafskim natpisima, o čemu je prije 20-tak dana obavijestila javnost ovim statusom:

– Kroz cijelu srednju školu sam govorila da ću studirati dizajn, ali to se nije desilo. E sad kažem da ću, ako Bog da, biti dizajner bez diplome, dosta mi jedan završen fakultet. ? S ponosom vam predstavljam svoju prvu suknju i maramu sa mojim originalnim kaligrafskim radom. Rad nema značenje, već je u pitanju klasično prepletanje arapskih slova, jer odevne komade nosimo svuda i ne bi imalo smisla da bude nekih natpisa. Ništa ovo ne bi bilo ovako bez mog, prije svega životnog prijatelja, a tek onda personalnog fotografa Nejra Murić, čije fenomenalne fotografije tek treba da obidju svijet. ? Za realizaciju mojih kaligrafskih radova putem vez mašina zadužen je moj prijatelj Faris Rasljanin koji se godinama unazad bavi različitim vrstama veza i ovim putem želim da mu se zahvalim što mi je pomogao da ostvarim zacrtano. I na kraju za moj logo je zadužen naš poznati dizajner i fotograf Dzenan Hajrovic. ? Ganjajte svoje snove do stvarnosti!

Doznajemo.com/Dnevnevijesti/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)