Home / Vijesti / Svijet / CIJELA DRŽAVA JE U ŠOKU NAKON ŠTO JE OBJAVLJEN VIDEO: POLITIČAR U SKUPŠTINSKOJ SALI SILOVAO ČISTAČICU…

CIJELA DRŽAVA JE U ŠOKU NAKON ŠTO JE OBJAVLJEN VIDEO: POLITIČAR U SKUPŠTINSKOJ SALI SILOVAO ČISTAČICU…

Kad je sve objavljeno na YouTubeu, više mu nije bilo pomoći: Domingo Alcibia Rivera, pokrajinski vijećnik vladajuće stranke u Boliviji, iskoristio je lokalnu proslavu da bi silovao mrtvu pijanu ženu. Kao mjesto radnje izabrao je dvoranu regionalne skupštine u gradu Succre, pa su nedjelo zabilježile sigurnosne kamere.

Prije nekoliko dana državni tužitelj Bolivije Ramiro Guerrero najavio je da će protiv zastupnika Alcibije pokrenuti istragu. Čemu istraga ako je sve vidljivo sa snimke?

To se dogodilo 20. 12., a manje od mjesec dana bilo je potrebno da događaj zahvaljujući internetu postane općepoznat i u ostatku svijeta. Na objavljenoj videosnimci vidi se da je žena u nesvijesti od pijanstva jer pada i ne može zadržati ravnotežu. Jasno je i da je narodni zastupnik Alcibia znao da radi nešto sramotno jer kad bi mu se učinilo da netko dolazi, naglo bi se odmaknuo i podignuo hlače.

– Oni kažu da je to bilo silovanje, ali to nije bilo silovanje – rekao je Domingo Alcibia Rivera za bolivijski dnevni list La Razon, a prenio je američki Huffington post. Alcibia Rivera tvrdi da nije napravio ništa loše, ali je obećao da će sarađivati s istražiteljima.

Domingo Alcibia Rivera bio je u južnoj bolivijskoj provinciji Chuquisaca zastupnik MAS-a, Pokreta za socijalizam bolivijskog predsjednika Eva Moralesa.

Ali Morales baš nije imao razumijevanja za macho mena: etičko povjerenstvo bolivijskih socijalista Alcibiju je izbacilo iz stranke. Evo Morales je rekao da je to što je Alcibia učinio “odvratno” i tražio od njega da da ostavku.

Žrtva je, kako prenose mediji, čistačica koja je premještena na drugo radno mjesto kako bi je koliko-toliko zaštitili. Baš da bi se smanjio broj sličnih slučajeva, nevladine udruge u Engleskoj provode velike kampanje protiv silovanja uz pomoć alkohola, pod sloganima “Samo zato što nije rekla ‘Ne’ ne znači da je rekla ‘Da’”, ili “To što je pijana, ne znači da želi seks”.

Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)