Home / After Work / LifeStyle / Beogradski par zarađuje seksom uživo:”Ljeti smo na Maldivima, zimi u Švicarskoj, kupili smo dva auta”

Beogradski par zarađuje seksom uživo:”Ljeti smo na Maldivima, zimi u Švicarskoj, kupili smo dva auta”

BRAČNI par iz Beograda odlučio je svoj kućni budžet podebljati neuobičajenim dodatnim poslom. Naime, njih dvoje zarađuju tako da se snimaju tijekom seksa i to uživo emitiraju preko stranica za odrasle, piše Blic.

U “biznis” su se uključili preko prijatelja koji su se time bavili, a presudan faktor u njihovoj odluci da se upuste u to bio je novac.

“Ideja da netko gleda kako se seksamo u meni je budila bijes, ali mi je ideja da ne mogu djecu poslati na ljetovanje izazivala mučninu. Mnogo smo razmišljali, pričali i na kraju presudili. Pare. Proklete pare. Živjeli smo i prije, ali ne dobro i opušteno”, ispričao je muž za Blic.

U početku im nije bilo lako otkriti svoju intimu pred svakim tko ju je htio gledati.

“Sve što ti treba je kamerica na kompjuteru. Mnogo je tih što vole gledati bračne parove kako rade one stvari. U početku smo to radili jednom do dvaput mjesečno. Nije bilo dobro. Bili smo stegnuti. Plašili smo se. Što ako saznaju naše obitelji, prijatelji naše djece, profesori? A s druge strane, svatko voli seks”, kaže on.

S vremenom su se ipak opustili i počeli uživati u svom “hobiju”.

“Imao sam osjećaj da ju je imao svaki muškarac koji nas je gledao. Ali ja te ljude ne vidim. Ti ljudi nam donose pare. Kad osjetiš pare, blokada u mozgu nestaje. Što smo više to radili, bili smo sve opušteniji. Svidjelo nam se. Imali smo i nekoliko nevjerojatnih situacija. S još jednim muškarcem ili s još jednom ženom. To su nam prijatelji”, objašnjava on.

Njegova supruga također smatra da im je ovaj posao donio dobre promjene, kako u financijskom stanju tako i u seksualnom životu.

“Ja to radim sa svojim mužem. Volim ga, poznajem ga, ako kapne što od toga – super. Naučiš se isključiti, ne misliti, samo misliš na njega i sebe. Seks nam je mnogo bolji otkad se bavimo ‘tim stvarima’. A i financije. Ljetovanja na Maldivima za nas, za sina gdje želi otići s djevojkom, zimovanje u Švicarskoj, nova kupaonica u kući, dva nova automobila”, ispričala je ona.

U braku su već dvadeset godina i imaju troje djece. Njihovi prijatelji i djeca ne znaju čime se bave, a u javnosti funkcioniraju kao svaki običan par. On se bavi privatnim biznisom, dok je ona kućanica. Ne zabrinjavaju se da će netko saznati za njihov hobi jer je stranica preko koje objavljuju svoje snimke nedostupna u Srbiji. Tko želi gledati mora im uplatiti 15 dolara, a objasnili su da je prijava jednostavna kao otvoriti e-mail adresu.

“Pronađeš sajt, prijaviš se, platiš određenu cijenu za registraciju i onda se možeš snimati. Naravno, neophodna je web kamera, ali ovaj posao ne zahtijeva previše ulaganja u opremu, a višestruko se vraća. Najvažnija je diskrecija i to da se taj sadržaj ne može gledati u Srbiji. Pare nam sjedaju na devizne račune, a tijekom prijavljivanja daješ skoro sve informacije o sebi”, ispričao je muž.

INDEX

POSLOVNIDNEVNIK.BA

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)