Home / Vijesti / BiH / Via Media otvorila ured u Dubaiju

Via Media otvorila ured u Dubaiju

U godini u kojoj slavi 20 godina postojanja, vodeća bh. full service marketing agencija, Via Media, ponovo otvara ured u Dubaiju. Kreativnim kampanjama i vrhunskim rezultatima agencija je kreirala impresivan portfolio u kojem se nalaze veliki internacionalni i lokalni brendovi. Upravo je Via Media, za projekt „Muzej javnih nabavki“, prošle godine osvojila i prvi Zlatni Sempler za BiH.


Via Media Dubai Via Media Daubai 2

Via Media Dubai, potvrda je strateškog usmjerenja agencije ka daljnjoj ekspanziji poslovanja i saradnji sa velikim svjetskim klijentima. Grad sa najvišom zgradom na svijetu, grad u kojem je sve moguće velika je inspiracija, prilika ali i veliki poslovni izazov.
Nestašni smo, razigrani, radoznali i stalno tragamo za novim i boljim načinima rada. Dobar tim, poznavanje tržišta, konkurencije i sjajne ideje, naša su prednost na ovom tržištu. Dubai je domaćin EXPO 2020, za nas je to izvrsna poslovna prilika da iskustvom i ekspertizom odgovorimo na najzahtjevnije potrebe tržišta. Iskorak na GCC tržište dokaz je da kreativnost zaista nema granice i da vas dobra poslovna ideja, strategija i znanje može dovesti do velikih ciljeva.  Već imamo klijente i spremamo kampanje koje sa nestrpljenjem očekujemo idući mjesec na tržištu UAE” – izjavila je Vesna Beganović, Founder & CEO agencije Via Media.

Pored trenutne saradnje sa internacionalnim klijentima, Via Media Dubai posjeduje potrebno iskustvo i infrastrukturu da bude kvalitetna podrška regionalnim kompanijama prilikom ulaska na tržišta GCC-a.

COMMUNICATION NEVER STOPS

VIA MEDIA

Poslovnidnevnik.ba BH Poslovni portal
Poslovnidnevnik.ba
BH Poslovni portal

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)