Home / Ličnosti / Uhvatio komšiju kako mu “obrađuje” ženu, a kad vidite šta se desilo kasnije, MOŽDA I VI POŽELITE DA VAS SUPRUGA PREVARI

Uhvatio komšiju kako mu “obrađuje” ženu, a kad vidite šta se desilo kasnije, MOŽDA I VI POŽELITE DA VAS SUPRUGA PREVARI

Sudija u Severnoj Karolini zbog arhaičnog i malo poznatog zakona ljubavniku je naredio da muškarcu s čijom je ženom spavao mora platiti 8,8 miliona dolara odštete.

Kit King tužio je ljubavnika svoje supruge jer mu je uništio “srećni” brak. King je oženio Denijel Sords 2010. godine i zajedno imaju dete.

King je 2015. godine pronašao sumnjive poruke koje su razmenili njegova supruga i dotični Fransisko Izar.

S vremenom, njena nevera uništila im je brak i Danijel je unajmila stan 2017. godine. King je otišao u taj stan, misleći da živi sama, a vrata mu je otvorio Izar. Danijel je tad snimila video svog ljubavnika kako davi muža. King ga je nakon “tuče” tužio za napad.

Sudu je priložio dokaze o 16-mesečnoj aferi, a njegov advokat Džoane Fojl, rekla je kako nevera ne samo da im je uništila brak, već je Kinga koštala radnika, s obzirom na to da je Danijel radila u njegovoj “BMX Stunt Show”.

U privatnoj tužbi iz aprila 2017. godine, King je tužio Izara, a on nije imao sreće, s obzirom na to da se “homewrecker” zakoni još provode u šest američkih država: Havaijima, Severnoj Karolini, Misisipiju, Novom Meksiku, Južnoj Dakoti i Juti.

Sudija je presudio u korist prevarenog muža i odredio odštetu od 8,8 miliona dolara. Izar će se žaliti na odluku, za koju je sudija rekao da je bila presuda iz udžbenika, barem u Severnoj Karolini.

 

(BalkansPress/Poslovnidnevnik.ba)

Komentari

komentari

Check Also

Češao lice za volanom pa dobio kaznu

Muškarac sa istoka Kine dobio je kaznu jer ga je saobraćajna kamera snimila kako češe …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)