Home / After Work / LifeStyle / Blokirali ste ljude na Facebooku? Dogodilo se nešto što će vas razljutiti i zabrinuti
ioepiei

Blokirali ste ljude na Facebooku? Dogodilo se nešto što će vas razljutiti i zabrinuti

AKO STE ikad blokirali nekoga na Facebooku, vjerojatno želite da ta osoba ostane blokirana, barem dok vi ne odlučite drugačije. Zbog toga bi vas posljednji Facebookov bug mogao dobro naživcirati.

Naime, Tech Crunch piše da je Facebook otkrio da su imali problema s bugom koji je utjecao na oko 800 tisuća korisnika i bez njihovog znanja odblokirao neke ljude koje su oni ranije blokirali na toj društvenoj mreži.

Bug je Facebookom harao od 29. svibnja do 5. lipnja. Srećom za mnoge, bug nije otišao tako daleko da ljudi koje ste blokirali automatski postanu vaši prijatelji na Facebooku (ako su to bili prije nego što ste ih blokirali), već su samo imali pristup vašem profilu i svemu onome što ste odlučili javno objaviti.

Facebook je poslao obavijest svim korisnicima za koje misle da ih je možda pogodio bug pa ako ste primili nešto slično, možda bi bilo dobro da ponovno provjerite svoju “crnu listu”.

Index/Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

pe

GRČKA OTVORILA KARTE: “Rusija je primjer nepoštovanja i nerazumijevanja svijeta, oni su…”!

Ministarstvo vanjskih poslova Grčke u srijedu navečer je kao “primjer nepoštovanja” i “nerazumijevanja svijeta” ocijenilo izjavu predstavnice …

Loading...