Home / Ličnosti / Nakon što je prekinuo vezu Bradley Cooper sa Lady Gaga novosti !!

Nakon što je prekinuo vezu Bradley Cooper sa Lady Gaga novosti !!

BRADLEY Cooper i Lady Gaga definitivno su obilježili prvu polovicu ove godine kada je riječ o svjetskom showbizzu i tračevima o privatnim životima. Nakon što su na dodjeli Oscara zaljubljeno pjevali hit singl Shallow iz njihovog zajedničkog filma Zvijezda je rođena, tisuće fanova je nemoguće uvjeriti da se među njima ništa ne događa.VIDEO!!

H

Glasine o ljubavi između Gage i poznatog glumca započele su još prije premijere filma, a kulminirale su nakon što je ona ostavila zaručnika Christiana Carina.

Prije nekoliko tjedana raspala se i Cooperova veza s ruskom manekenkom Irinom Shayk, koja je trajala četiri godine. Prema pisanju tabloida, Lady Gaga se trenutno osjeća loše jer svi smatraju da je ona kriva za raspad veze Irine i Bradleyja. Daily Mirror piše da se odbija sastajati s glumcem i drži ga na distanci iako su se donedavno često družili i oboje tvrdili da se među njima rodilo posebno prijateljstvo.

Mnogi obožavatelji očekivali su da će Cooper i Gaga u skorije vrijeme priznati da su zajedno, ali to se još nije dogodilo. Neki izvori tvrde da Gaga zna da ona nije razlog prekida njegove veze, ali se osjeća loše jer nije uspjela pomoći paru da očuva vezu. Isti izvori kažu da Bradley snažno proživljava prekid s Irinom i da mu nova veza nije prioritet.

Međutim, i on i Gaga nadaju se da će ponovno raditi zajedno.

Index/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)