Home / EU / NEVJEROJATNA MAKLJAŽA NA POPULARNOJ TURISTIČKOJ LOKACIJI: Turistkinje se počerupale zbog selfija, letjeli su šake, intervenirala i policija

NEVJEROJATNA MAKLJAŽA NA POPULARNOJ TURISTIČKOJ LOKACIJI: Turistkinje se počerupale zbog selfija, letjeli su šake, intervenirala i policija

Rimska Fontana di Trevi okupljalište je mase turista koji žele vidjeti i fotografirati jednu od najpoznatijih turističkih atrakcija. Atraktivna je, među ostalim, zbog svoje visine (više od 25 metara) i širine od skoro 50 metara.

No ni to nije bilo dosta za dvije posjetiteljice da svaka snimi svoj selfie u miru, već je sve završilo čupanjem i šaketanjem.

Dogodilo se to prošlog tjedna kad su dvije žene htjele snimiti selfie kod fontane, ali na istoj poziciji u isto vrijeme. Nije baš posve jasno kako je došlo do svađe jer fontana ostaje na istom mjestu nakon svakog selfija, no 19-godišnjakinja iz Nizozemske i 44-godišnjakinja talijansko-američkih korijena počele su se naguravati za selfie, da bi uskoro jedna drugu počele šamarati i udarati.

Objema su prišle njihove obitelji, ali i policajci, koji su ih pokušali razdvojiti i smiriti.

amošnja policija sve je lijepo objavila na Twitteru, uključujući fotografije tučnjave, tako da će turistkinje ipak imati uspomenu iz Italije.

alt

SB/Posovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Grad Beč će dobiti prvu ulicu s mogućnošću regulacije temperature zraka

Klimatske promjene jedan su od najvećih izazova za čovječanstvo. One imaju snažan utjecaj na okoliš, …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)