Home / Ličnosti / BOMBASTIČNI TRANSFERI, UŽIVO: Chelsea se ne boji Realovih miliona, Roma našla zamjenu za golmana, PJANIĆ bira između MESSIJA, RONALDA I…

BOMBASTIČNI TRANSFERI, UŽIVO: Chelsea se ne boji Realovih miliona, Roma našla zamjenu za golmana, PJANIĆ bira između MESSIJA, RONALDA I…

Čim je klupska sezona završila, brojni su nogometaši krenuli rješavati svoju budućnost

Mnogi su potpisali za nove klubove i riješili taj teret prije Svjetskog prvenstva, drugi baš čekaju SP..

Chelsea želi Isca ako Hazard ode

isco-spanien

Ako Eden Hazard uistinu ode u Real Madrid, Chelseajev trener Maurizio Sarri želi da ga u veznom redu zamijeni Isco, piše Diario Gol.

Juventus i Milan razgovarali o Higuainu?

Gonzalo Higuain, Juventus

 

Gonzalo Higuain prema Milanu? Sky Italija tvrdi kako je Juventusov direktor Beppe Marotta razgovarao o Argentincu s kolegom iz Milana Leonardom. Još nema pripremljene ponude za Higuaina, a ako ga Milan uistinu želi, morat će prodati nekoliko igrača…

Borussia Dortmund želi Witsela

Witsel Belgien 18062018

 

Axel Witsel napokon bi mogao zaigrati u jednom od najjačih europskih klubova. Nakon epizoda u Rusiji i Kini, Belgijac bi mogao u Bundesligu. Bild piše da ga želi dovesti Borussia Dortmund.

Chelsea po Pickforda ili Butlanda

GFX Butland Pickford
Chelsea je u potrazi za vratarom koji bi mogao zamijeniti Thibauta Courtoisa ako Belgijac odluči otići. The Sun piše da su plavci bacili oko na dvojac iz engleske reprezentacije – Jordana Pickforda koji je imao sjajno Svjetsko prvenstvo i njegovu zamjenu Jacka Butlanda koji brani za Stoke City.

Roma pronašla zamjenu Alissonu

Alisson Becker Brasilien 27062018

Roma je ekspresno pronašla zamjenu za Alissona. Švedski mediji pišu kako golman Copenhagena Robin Olson već u ponedjeljak leti u Italiju na liječnički i potpis ugovora. Roma bi ga trebala platiti 11.5 milijuna eura.

Tuchel poručio Rabiotu: Odluči hoćeš li ostati s nama ili odlaziš

Adrien Rabiot PSG

U prvoj pripremnoj utakmici, PSG je poražen od Kovačevog Bayerna s 3:1, a kapetan pariške momčadi bio je Adrien Rabiot, 23-godišnjak kojeg želi dovesti Barcelona.

“Vidjeli ste potencijal koji Adrien ima. Volim način na koji igra i sigurno je da postoji još prostora za napredak. Kada je u pitanju njegov ugovor, mogu samo reći kako je on taj koji odlučuje. Mora odlučiti hoće li i dalje biti igrač PSG-a ili će krenuti u nove izazove”, rekao je Thomas Tuchel.

Hart očajan: Želim otići iz Cityja i osjećati se dijelom momčadi

Joe Hart

Nakon što se nije uspio izboriti za mjesto u engleskoj reprezentaciji koja je išla na Svjetsko prvenstvo, Joe Hart je nakon dvije godine odigrao utakmicu za Manchester CIty (prijateljska protiv Borussije Dortmund). No, bez obzira na taj nastup, 31-godišnji vratar želi napustiti građane:

“Moram otii iz Manchestera i to ne na posudbu jer su zadnje dvije posudbe u Torino i West Ham bile gotovo katastrofalne. Ništa se nije promijenilo i želim se osjećati dijelom neke momčadi.”

Chelsea poručio: Ne bojimo se vaših 190 milijuna eura

Eden-Hazard-Real-Madrid

“Ne bojimo se vaših ponuda, čak i da ponudite 190 milijuna eura, Hazard ostaje s nama”, poruka je Chelseaja upućena Real Madridu. Kraljevski klub je prodajom Ronalda zaradio novac koji im omogućava da budu aktivni na tržištu te da u svoje redove dovedu igrače vrhunske kvalitete. No, bez obzira što su spremni platiti drugi najveći iznos u povijesti, u Chelseaju niti ne razmišljaju o prodaji Belgijca. Kako bi ga zadržali, povećat će mu tjedna primanja na otprilike 330 tisuća eura te se nadaju kako će to biti dovoljno da 27-godišnjak i dalje ostane nosioc njihove igre:

“On je jedan od najboljih igrača u Europi. Nadam se kako ću mu pomoći da zaigra još bolje, ali to će biti iznimno teško jer je već sada dosegao visoku razinu kvalitete”, rekao je novi trener londonskog kluba Maurizio Sarri.

Mourinho dovodi stopera ‘teškog’ 70 milijuna eura

Harry Maguire England Sweden World Cup 2018

Iako je na Svjetsko prvenstvo ispraćen s velikom dozom sumnje, Harry Maguire je u Rusiji pružio sjajne igre i čini se kako je najviše zainteresirao Josea Mourinha, koji je navodno spreman platiti oko 70 milijuna eura. Leicester bi tim transferom mogao napraviti sjajan posao jer su Maguirea prošle godine iz Hull Cityja doveli za ‘samo’ 19 milijuna eura.

Pjanić bira između: Messija, Ronalda i Guardiole

Pjanic Juventus 2018

Rugani, Higuain i Pjanić. To su imena koja bi ovog ljeta prva mogla napustiti redove talijanskog prvaka Juventusa. Chelsea je za Ruganija ponudio 40 milijuna eura, dok u staroj dami vrijednost ovog braniča procjenjuju na 50 milijuna i sve upućuje na to kako će dogovor biti postignut.

Londonska momčad bi također mogla dovesti i Gonzala Higuaina. Dolazak Cristiana Ronalda u TOrino napravio je gužvu u napadu bianconera što će pokušati iskoristiti plavci, koji bi mogli ostati bez Morate, Girouda i Batshuayjia.

Pojavile su se glasine koje govore kako je trener Manchester Cityja Pep Guardiola osobno nazvao Miralema Pjanića i informirao ga kako su građani spremni Juventusu platiti 100 milijuna eura. Međutim, pored Cityjevog, tu je interes i Barcelone te će Pjanić morati donijeti odluku, hoće li igrati s Messijem ili Ronaldom ili će radije raditi s Guardiolom.

Roma u Cechu vidi zamjenu za Alissona

petr cech new look

Nakon rekordnog (vratarskog) transfera Alissona u Liverpool, Roma traži zamjenu za brazilsku ‘jedinicu’, a čini se kako u vučici idealnog kandidata vide u Arsenalovom Petru Cechu. Naime, sportski direktor Monchi je zabrinut kako je obrana veoma mlada i neiskusna te im želi pridružiti jednog iskusnijeg igrača. Arsenal je početkom prijelaznog roka doveo 22-godišnjeg Lena iz Bayer Leverkusena, koji će s Cechom boriti za mjesto u početnoj postavi topnika.

Chelsea želi Martiala

Anthony Martial Manchester United

Chelsea će pokušati dovesti napadača Man. Uniteda Anthonyja Martiala, piše ugledni The Times. No, baš kao niti Bayern koji je također pokazao interes, ne misle platiti traženih 100 mil. eura, već će pokušati znatno sniziti cijenu. Da je spreman napustiti Old Trafford potvrdio je i njegov menadžer Philippe Lamboley, koji je ranije ovog mjeseca rekao kako je 22-godišnjak blizu odlaska iz Uniteda.

Richarlison u Everton za 50 mil. eura

Richarlison Lindelof Watford Manchester United 28112018 Premier League

Watford je prodao Richarlisona u Everton za 50 mil. eura, a posao će biti finaliziran u ponedjeljak kada će 21-godišnji Brazilac na Goodisonu imati liječnički pregled.

Everton kreće po Slugu

milan rijeka - simon sluga - europa league - 28092017

Everton je zainteresiran za Rijekinog vratara Simona Slugu! Engleski mediji tvrde kako će Jordan Pickford najvjerojatnije napustiti Goodison, a Sluga im se čini kao dobra opcija za budućnost, piše Goal.

Goal/SB/PD.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)