Home / Ličnosti / JELENA KARLEUŠA NAPALA Amidžića za govor mržnje na Twiteru! (FOTO)

JELENA KARLEUŠA NAPALA Amidžića za govor mržnje na Twiteru! (FOTO)

Jelena Karleuša žestoko je napala i osudila Ognjena Amidžića za “međunacionalnu netrpeljivost” zbog objava na društvenim mrežama o navijanju za Hrvatsku na Mundijalu!

Ljutnju u popularnoj pevačici izazvali su stavovi voditelja na Tviteru. Naime, Ognjen je podržao jednu Instagram stranicu koja iznosi šaljive stavove koji se tiču hrvatske reprezentacije na Mundijalu, tipa – “Nemamo ništa protiv Hrvata, da se razumemo. Sve dok to rade u svoja četiri zida”, “Apel da se svim državljanima Srbije koji navijaju za Hrvatsku oduzme pasoš”, “Moralna obaveza svakog Srbina je da od srca navija protiv Hrvata u nastavku Svetskog prvenstva”…
– Profil “Negujmo srbski jezik” ima pametnije i realnije stavove od 99 odsto intelektualaca ovde. Naročito po pitanju Hrvatske – napisao je Amidžić.
Jelenu je ova izjava toliko iznervirala da je javno Ognjenu poručila:
– Javne ličnosti koje koriste medije kako bi širile međunacionalnu netrpeljivost podjednako su krive kao osobe koje bace Molotovljev koktel na ambasadu ili verski objekat. I u Srbiji i u Hrvatskoj i u BiH ovakvi likovi po zakonu moraju da odgovaraju za govor mržnje – napisala je Jelena i ispod statusa podelila voditeljevu izjavu.

Brojni Karleušini fanovi složili su se sa njom, ali bilo je i onih koji su branili Ognjena.

– Jelena, Ognjenov otac je ubijen u Bosni za vreme rata, bio je na novinarskom zadatku. Nikada nije saznao ko mu je ubio oca. Nemoj dirati u tuđe rane – napisala je jedna tviterašica, a Karleuša joj je odgovorila:
– Mnogo je očeva ubijeno. Niko nema pravo da radi ovo što on radi. Govor mržnje nas je i doveo do nevinih žrtava sa svih strana. Vreme je da prestane sa tim. Dosta je bilo zla.
Amidžić nije komentarisao Jelenine izjave, ali je rekao da su mu te reči “stavljene u usta”.

– A ko ne kapira hardkor parodiju, nema potrebe da uopšte išta piše. Evo, upravo čitam kako sam izjavio nešto što nikad nisam rekao. Svaka čast svima

– napisao je Ognjen.

Kurir/Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)