Home / Ličnosti / SALAH DOLETIO NA LIJEČENJE: Pokušao se sakriti crnim plaštem, ali nije mu uspjelo

SALAH DOLETIO NA LIJEČENJE: Pokušao se sakriti crnim plaštem, ali nije mu uspjelo

Mohamed Salah, ove sezone najbolji nogometaš svijeta, ozlijeđen je u finalu Lige prvaka zbog čega je upitan njegov nastup na SP-u.

100 miliona Egipćana strepi hoće li junak nacije biti spreman za prvi SP na kojem njihova reprezentacija igra nakon 28 godina, jer Salah je, naravno, njihov najbolji igrač.

U dogovoru s egipatskim nogometnim savezom, Salah je u pratnji Liverpoolovog medicinskog osoblja došao u Valenciju kako bi prošao intenzivnu rehabilitaciju ozlijeđenog ramena i bio spreman za SP.

Odmah po slijetanju novinari su prepoznali Salaha i krenuli za njim, a egipatskoj zvijezdi nije pomoglo to što je bio zakrabuljen u crni “plašt”.

Podsjećamo, strijelac 44 gola za Liverpool u netom završenoj sezoni, u 26. minuti finala LP-a ozlijedio se kada ga je Sergio Ramos uhvatio u klinč, a zatim pao na njega. Salah je pao na rame te je uz suze i bolnu grimasu otišao s terena. Liverpool je nakon toga izgubio finale (1:3), a postao je upitan i nastup na SP-u igrača koji je odveo Egipat u Rusiju.

Salah se nada da će mu rehabilitacija u Španjolskoj pomoći da se oporavi za SP i bude sposoban odigrati prvu utakmicu protiv Urugvaja 15. lipnja. Nakon toga Egipat u skupini čekaju domaćin Rusija i Saudijska Arabija.

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)