Home / Ličnosti / UZNEMIRUJUĆA SNIMKA-INDIJAC PRED SELOM BIČUJE ŽENU ,KAD JE PALA U NESVIJEST POKUŠALI JE SILOVATI

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA-INDIJAC PRED SELOM BIČUJE ŽENU ,KAD JE PALA U NESVIJEST POKUŠALI JE SILOVATI

INDIJAC je svoju suprugu uhvatio u preljubu, navodno je žena pobjegla s ljubavnikom i s njegovim rođacima živjela od početka ožujka. Kako bi je kaznio, suprug ju je svezao za drvo i divljački bičevao pred cijelim selom. Dogodilo se to u selu Bulandshahr na sjeveru Indije.

Bičevanje su promatrali muškarci i dječaci iz sela koji su stajali okolo. Nakon nekog vremena, nesretna žena je od udaraca pala u nesvijest, a muškarci koji su do tada promatrali što se događa, pokušali su je silovati, piše DailyMail.

Tukao je dok nije pala u nesvijest

Indijac je suprugu tukao kožnim remenom sve dok od udaraca nije pala u nesvijest. Prema pisanju lokalnih medija, muškarci su tada prišli onesviještenoj želi i počeli je skidati u namjeri da je siluju. Nakon što se osvijestila, upozorena je da ne smije ništa govoriti policiji.

Prema podacima iz policije, žena je pobjegla s ljubavnikom još početkom ožujka. Živjela je kod njegove rodbine sve do 10. ožujka kad je njezin suprug poslao za njom ljude koji su je uvjerili da se vrati kući. Obećao joj je zaboraviti na sve što se dogodilo i krenuti ispočetka.

Kada se vratila suprugu, shvatila je da je čeka neslužbeni sud sastavljen od starijih muškaraca iz sela koji su je proglasili krivom za preljubu i odredili kaznu od 100 udaraca kožnim remenom.

Podnijela tužbu protiv supruga

Teško ozlijeđena žena podnijela je tužbu protiv supruga tjedan dana nakon bičevanja. Policija istražuje ovaj slučaj. Altaf Ansari, policijski inspektor, kazao je kako su pod istragom, osim supruga, još petorica muškaraca.

“Počeli smo privoditi i ostale muškarce. Žena je poslana u bolnicu zbog ozljeda koje je zadobila”, kazao je Ansari.

Index.hr

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)