Home / Ličnosti / Pjevačica snimljena kako rukom zadovoljava voditelja tijekom revije?

Pjevačica snimljena kako rukom zadovoljava voditelja tijekom revije?

RUSKA pop zvijezda Julia Berg uhvaćena je kako navodno rukom zadovoljava voditelja Dmitrija Torina tijekom jedne modne revije u Moskvi, piše britanski Mirror.

Snimka koja je nastala mobitelom, a čiji se autor još ne zna, prikazuje pjevačicu kako dodiruje međunožje TV voditelja i gleda u drugom smjeru dok joj je ruka prekrivena njegovim kaputom. Voditelj joj je za to vrijeme ljubio vrat i šaputao nešto u uho.

via GIPHY

Snimka je odmah postala viralna na društvenim mrežama te su mnogi odmah zaključili da je pjevačica zadovoljavala voditelja, no ona te optužbe odbacuje i kaže da se u tom trenutku nije događalo ništa neprimjereno među njih dvoje.

“Tu nije bilo zadovoljavanja rukom, ne vjerujte tračevima”, poručila je svojim pratiteljima na društvenim mrežama i zaprijetila sudskim sankcijama ako se snimka ne ukloni.

No, njene tvrdnje nisu baš uvjerile sve. “Bilo je tu zadovoljavanja, vidio sam ga na svoje oči”, napisao je jedan pratitelj na njenom Instagramu, dok je druga pratiteljica dodala: “Naravno da je ovo urnebes, ali bili su među ljudima i nisu životinje.”

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)