Home / Ličnosti / “TRAŽILI SU MI PET MILIONA MARAKA ZA MRTVOG SINA”: LEPA BRENA PROGOVORILA O POTRESNIM DETALJIMA KOJI LEDE KRV U ŽILAMA!

“TRAŽILI SU MI PET MILIONA MARAKA ZA MRTVOG SINA”: LEPA BRENA PROGOVORILA O POTRESNIM DETALJIMA KOJI LEDE KRV U ŽILAMA!

Lepa Brena i njena porodica 2000. godine prošli su kroz najteže životne trenutke, kada je kidnapovan naslednik popularne pjevačice i Bobe Živojinovića, Stefan Živojinović.

Brena i Boba tada pet dana nisu znali da li im je sin živ, a još uvijek, ni 18 godina kasnije, nije otkriveno ko ga je kidnapovao.

Lepa Brena nerado govori o ovoj bolnoj temi, ali je u emisiji “Pres pretres” otkrila pojedine potresne detalje.

– Meni je kidnapovano dijete 2000. godine. Od tada za mene više ništa materijalno nema nikakav značaj. Ono što možeš novcem da kupiš nije bitno. Nama su tražili dva i po miliona maraka za živog i pet miliona maraka za mrtvog Stefana. O čemu ja sada više da pričam… Sve su otmice otkrivene, samo nije otkriveno ko je to uradio mom djetetu. Ja sam žena koja se više ničega ne plaši. Naravno da imam obezbeđenje, ali to su profesionalci koji se ne vide, a koji tačno znaju šta treba da rade – objasnila je pjevačica.

Prije nekoliko godina, u javnost su dospjeli detalji razgovora između otmičara i porodice Živojinović.

– Gospodine i gospođo Živojinović, vaš sin Stefan se nalazi kod nas. Prema njemu ćemo se ponašati ljudski dok ste vi korektni. Neće mu faliti dlaka s glave – naveli su kidnaperi u prvoj poruci.

– Stefana možete otkupiti na dva načina. Živog – za 2,5 miliona maraka. Mrtvog – za pet miliona maraka. U slučaju druge varijante, otkupljivaćete dio po dio dječakovog tijela – zaprijetili su kidnaperi, koji su Živojinovićima dali rok od dva dana da skupe novac. Ukoliko posle tri dana ne čujemo oglas, smatraćemo da odugovlačite s isplatom. Za svaki dan kašnjenja na Stefanovoj ruci biće prst manje, a ukoliko ni posle 10 dana ne bude oglasa, Stefana ćete mrtvog otkupiti – prijetili su kidnaperi.

Izvor: pulsonline.rs

Komentari

komentari

Check Also

Sedina Muhibić, dijete SOS dječijeg sela, napadnuta zbog jakne s kockicama

Životna priča mlade Sedine Muhibić koju je prošle godine ispričala za Radiosarajevo.ba može poslužiti kao …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)