Home / After Work / Sport / STRAŠNA SCENA U UFC-OVOM RINGU, UČINIO JE ONO ŠTO JE ZABRANJENO ,EMMETT BRUTALNO PRETUČEN

STRAŠNA SCENA U UFC-OVOM RINGU, UČINIO JE ONO ŠTO JE ZABRANJENO ,EMMETT BRUTALNO PRETUČEN

Josh Emmett pretrpio je trostruki lom orbitalne kosti.

Jeremy Stephens nokautirao je Josha Emmeta u glavnoj borbi UFC on Fox 28 priredbe u Orlandu proteklog vikenda, ali pobjeda je ostala u sjeni zbog nekoliko sumnjivih i kontroverznih udaraca tijekom završne serije udaraca.

Poslao je Amerikanac protivnika u nokdaun, a u jednom je trenutku uputio udarac koljenom kada je protivnik bio na podu, a to je ilegalno. Također, problematični su i neki laktovi koji su sjeli na zadnji dio glave. Nakon što je sudac Mirgliotta prekinuo dvoboj, Emmettu je trebalo još neko vrijeme da dođe k sebi i pridigne se na noge.

Kontroverzan završetak borbe izazvao je pozornost američke borilačke javnosti i razljutio Josha Emmeta, njegov tim i navijače. Emmett je najavio žalbu Atletskoj Komisiji Floride jer njegov timm kao dobar dio javnosti, vjeruje da je poražen radi ilegalnog koljena i laktova.

Koliko je Stephens bio efektivan na samom kraju meča, pokazuje i izvještaj poznatog borilačkog reportera Bretta Okamota koji radi za ugledni ESPN. On je “tvitnuo” insajdersku informaciju koju je dobio iz samog tima Alpha Male, a koja kaže kako je Emmett pretrpio trostruki lom orbitalne kostim javlja Fight Site. A to naravno znači dug i bolan oporavak. Emmetta nećemo tako skoro ponovno gledati u UFC Octagonu.

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)