Home / Ličnosti / SORAJA OBORILA MUŠKARCE S NOGU: POJAVILA SE U PROVIDNOM BODIJU, A ONDA JE NEŠTO ISPALO…

SORAJA OBORILA MUŠKARCE S NOGU: POJAVILA SE U PROVIDNOM BODIJU, A ONDA JE NEŠTO ISPALO…

Starleta Soraja Vučelić često ume da šokira odevnim kombinacijama. Kada su u pitanju crveni tepisi, ona odabere što provokativniju kombinaciju i naslovne strane su joj zagarantovane.

Međutim, ovaj put je bila u pitanju privatna vožnja luksuznim automobilom.

Starleta je odabrala kombinaciju koja je uključivala trenerku i providni bodi.

Taman kada je htela da se pohvali, ispala joj je bradavica.

Soraja Vučelić, poznata i kao Sara, je srpska starleta, manekenka i foto-model. Rođena je 16. novembra 1986. godine u Kninu. Trenutno živi u Beogradu.

Sorajina majka Anka je poreklom iz Bara, a majci, konzervativni roditelji nisu mogli da oproste vanbračnu trudnoću zbog čega je otišla u Knin da rodi dete. Soraja je odrastala bez oca, a majka nije mogla da je izdržava zbog čega je detinjstvo provela u hraniteljskoj porodici i u Domu za decu bez roditeljskog staranja u Bijeloj. Majka ju je redovno posećivala, a po završetku osnovne škole, njih dve su prešle da žive kod Sarinih ujaka. Majka je ubrzo preminula, otkazali su joj bubrezi, a brigu o devojčici je preuzela rodbina. 2016. godine je diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Od 19. godine je počela da se bavi modelingom, a popularnost je stekla 2011. godine, posle prvog učešća u „Velikom bratu“. Osvojila je peto mesto i počela je da se pojavljuje u brojnim spotovima, kako domaćim, tako i stranim. 2013. godine je ponovo učestvovala u rijaliti šou programu „Veliki brat“ i osvojila je šesto mesto.

2011 godine je pobedila u finalu regionalnog izbora za plejboj zečicu. Fotografisala se za časopise: CKM i srpsko, hrvatsko, makedonsko i južnoafričko izdanje Plejboja. Zaštitno je lice ženske obuće Novecento. U spotu za Gruovu pesmu „Ti to zoveš ljubav“ je bila seksi sobarica sa halterima. Sarađivala je sa MC Stojanom i pojavila se u spotovima za pesme „Pumpaj“ i „Seksi“ u izazovnim pozama, a na sebi je imala samo kupaći kostim. U duetu Dare Bubamare i Cvije, „Noć za nas“, nije mogla da obuzda bujne grudi u uskoj haljini pa su joj se videle bradavice. Pevač Marko Bulat ju je angažovao u spotu za pesmu „180 stepeni“ u kojem je, za promenu, bila obučena. Glumila je zavodnicu u spotu za pesmu „Još samo noćas“ pevača Milana Dinčića Dinče. Sa Ivanom Stamenković Sidni se pojavila u spotu za pesmu „Ne vjerujem“ Bobana Rajovića. Njih dve su prvo vežbale u teretani, a zatim su otele pevača i tražile otkup od manekena Filipa Panajotovića koji ih na kraju hapsi. U spotu za pesmu „Ako se u pesmi pronađeš“ Georga Smiljića je, osim oblina, pokazala i maserati koji je pozajmila od kontroverznog biznismena Armina Osmanagića koji je likvidiran. Snimila je duet „Đavo“ sa pevačem Davorom Markovićem u kome nosi belu haljinu, ali ne i donji veš. Pojavila se u spotu za pesmu „Neka druga je tu“ istog pevača, ali Sara ovoga puta nije pevala. U medijima se spekulisalo da će u njenom spotu glavnu ulogu imati Kristiran Golubović, ali do saradnje nije došlo.

blic.rs

 

Komentari

komentari

Check Also

Moskva spremna da podrži osamostaljenje Republike Srpske

Moskva je spremna da podrži Republiku Srpsku da otvori pitanje svog osamostaljenja, naročito u kontekstu …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)