Home / Ličnosti / SONJA VUKSANOVIĆ OPLELA PO DJEVOJKAMA ACE LUKASA, A ONDA REKLA NEŠTO ŠTO SE PJEVAČU NEĆE DOPASTI I TAKO GA PONIZILA!

SONJA VUKSANOVIĆ OPLELA PO DJEVOJKAMA ACE LUKASA, A ONDA REKLA NEŠTO ŠTO SE PJEVAČU NEĆE DOPASTI I TAKO GA PONIZILA!

Stilistkinja Sonja Vuksanović nije se oglašavala u medijima nakon što je supruga Acu Lukasa optužila da ju je pretukao, zato je posle svega odlučila da progovori za “Blic puls”. Ona za naš magazin otkriva kako se osjeća posle operacije, dokle je stigao sudski proces i razvod od Lukasa i šta misli o djevojkama koje on šeta nakon rastanka.

Dok mediji bruje da je posle Branislave Pašajlije, Lukas utjehu pronašao u naručju starlete Božane Vujinović, koja je hapšena zbog prostitucije, Sonja je imala operaciju. Ona za “Blic puls” kaže da je sada sve u najboljem redu i da se po izlasku iz bolnice osjeća odlično.

– Intervencija je bila sitna i odlično je prošla. Stanje je bolje, super se osjećam, nikad bolje. Evo, spremam se da krenem na put – rekla nam je stilistkinja koja je u bolnici “Narodni front” provela nekoliko dana zbog ginekološke intervencije, a za to vrijeme njen bivši je našao novu djevojku. Zato smo je pitali šta misli o svojim naslednicama:

– Nisam upućena u njegov ljubavni život, ali on će posle mene uvijek samo bezvezne djevojke da nađe. Meni to ne smeta, što je više takvih, meni je super. Ja sam zdrava žena i pametna koja živi sa svojim odlukama vrlo svjesno i zadovoljno. Malo je takvih, ali ja sam primjer – kaže Sonja, i dodaje da je daleko iznad svega što se dešava u Vuksanovićevom životu i ističe da se oporavila od svega što je preživjela kada je supruga morala da prijavi za nasilje u porodici.

– To je teška priča. Neka priča ko šta hoće, mene to stvarno ne dotiče. Baš sam se izdigla iznad svega, ne čitam novine, nemam predstavu ni o čemu. Ne volim da dajem intervjue jer nemam ništa od toga, ne živim od toga, ne izdajem pjesme i ne vidim sebe u tome. Srećna sam što sam izašla iz svega toga svjesno. Mene mediji ne interesuju u tom smislu, ja sam bila u medijima zbog muža i više nemam potrebu za tim – ističe Sonja, koju ne zanima šta Lukas priča vezano za razloge njihovog rastanka, a ni to što je ovih dana u centru skandala oko gejeva.

– Ništa o njemu ne pričam, on sasvim dovoljno govori sam za sebe. Živim svoj život, uživam sa svojom djecom, putujem i ništa me drugo ne interesuje – kaže Sonja, koja brine o ćerki Viktoriji koju ima iz braka sa Acom, ali i o Sofiji koju je dobila u braku sa pjevačem Željkom Šašićem. Zbog djece i razvoda braka, koji treba da dobije sudski epilog, Sonja nije željela da kaže da li Lukas plaća alimentaciju.

– O tome pričajte sa Lukasom, on je javna ličnost, a ne ja. Kada bude bilo nešto novo, možda se i oglasim.

Vuksanovićeva priznaje da je njen primjer da prijavi nasilje u porodici bio podstrek mnogim ženama da učine isto, te da joj svakodnevno pišu na društvenim mrežama.

– Dobijam puno poruka od žena u inboks i na druge načine sa mnom kontaktiraju. One mene smatraju nekim idolom, a ja sam veoma normalna žena. Vrlo zrela, radna i vrijedna žena. Tumbam, mijenjam, radim… – opisuje Sonja svoj posao, koji već godinama uspješno obavlja vodeći butik na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Beogradu.

Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, stilistkinja je uveliko preboljela razvod jer joj prijatelji u komentarima pišu da izgleda bolje nego ikad.

Sonja i Lukas se još uvijek nisu zvanično razveli, zbog čega ona ne želi da otkrije da li pjevac plaća alimentaciju i da li brine o njihovoj ćerki Viktoriji. Nakon što je u nekoliko navrata izrekao niz optužbi i psovki na račun gej populacije, Aca Lukas je, kako saznajemo, počeo da dobija prijetnje. Svojim stavovima da u Beogradu ne treba da se održi gej parada, te da su to ljudi nenormalni pjevač je ozbiljno naljutio ne samo pripadnike homoseksualne orijentacije već i mnoge svoje fanove.

– On danima dobija prijeteće poruke što na društvenim mrežama što zakačene na automobil. Da bi se oprao od svega što je rekao na “Hepiju” i smirio strasti jer se uplašio za bezbjednost, on je otišao na “Pink” gdje je maltene ponovio govor mržnje. Zbog svega toga on će u narednom periodu najvjerovatnije ponovo angažovati obezbjeđenje koje će ga svuda pratiti – kaže naš izvor blizak Lukasu.

Izvor: pulsonline.rs

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)