Home / Vijesti / BiH / PLJAČKA KOJA JE ŠOKIRALA GRAĐANE BIH-Žena krenula do bankomata razbojnici su je primorali da ..

PLJAČKA KOJA JE ŠOKIRALA GRAĐANE BIH-Žena krenula do bankomata razbojnici su je primorali da ..

Iz dobojske Policijske uprave saopšteno je da je M.Đ. juče u 15.20 časova Policijskoj stanici Modriča prijavila da joj je nepoznato lice mimikom pokazalo da nastavi da se kreće ulicom prema “mercedesu” u kome se nalazilo maskirano lice, a kada je ušla u vozilo nepoznata lica su joj ukrala torbicu

 Žena čiji su inicijali M.Đ. sa područja Šamca prijavila je modričkoj policiji da su je kada je namjeravala da podigne pare sa bankomata u Modriči nepoznata lica primorala da sjedne u automobil “mercedes”,

Potom su joj ukrala torbicu u kojoj su bili novac, bankovne kartice, lične stvari i dokumenti, a potom je ostavili na regionalnom putu Modriča-Doboj.

Iz dobojske Policijske uprave saopšteno je da je M.Đ. juče u 15.20 časova Policijskoj stanici Modriča prijavila da joj je nepoznato lice mimikom pokazalo da nastavi da se kreće ulicom prema “mercedesu” u kome se nalazilo maskirano lice, a kada je ušla u vozilo nepoznata lica su joj ukrala torbicu.

Kada su došli na regionalni put Modriča-Doboj nepoznata lica su zaustavila vozilo i bez upotrebe sile od M.Đ. zahtijevala da izađe iz vozila, što je ona i učinila.

U toku je rasvjetljavanje prijavljenog događaja, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružog javnog tužilaštva Doboj.

 

(DEPO ,Poslovnidnevnik.ba)

 

Komentari

komentari

Check Also

Bonitetna izvrsnost kompanija Bijeljinske regije

Bisnode organizira još jedan susret bonitetno izvrsnih kompanija RS, ovoga puta u Bijeljini, u saradnji …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)