Naime, doktori Teri Dubrou i Pol Nasif odbili su da je operišu, te istakli da smatraju da je zavisna od plastičnih operacija i da boluje od poremećaja telesne dismorfije – stanje kada smatramo da sa našim fizičkim izledom nešto ozbiljno nije u redu, ali i preduzimanje mera da se to promeni.

“Ne mogu da vjerujem koliko zahvata je imala na sebi u roku od samo godinu dana. Nikada nisam nešto tako u životu vidjela”, rekla je doktorka Dubrou za “Daily Mail”.

Foksova je inače na Instagramu poznata kao “živ crtać”, a samo proteklih mjeseci je korigovala vilicu, ali i uši kako bi ličile na vilenjačke, te je izvršila transplataciju trepavica koristeći stidne dlačice. Na sve to, ona je i redizajnirala svoju vaginu.

“Znate kako izgleda vagina jedne lutke. Moja je sada poput nevinog cveta”, pohvalila se ona.

Posljednje što je ona tražila jeste povlačenje linije kose prema dole, na što su joj lekari rekli da je njena linija kose na pravom mjestu i da mora po svaku cijenu da prestane sa estetskim zahvatima. Piksi, uprkos kritikama, tvrdi da je ponosna na svoj izgled.

“Nikad se nisam osjećala kao ljudsko biće. Uvek sam bila više kao vila, kao fantastično stvorenje. Ponosna sam na sve što sam dosad postigla i mislim da izgledam prelijepo. Imam novo lice i novo tijelo, to je stvarno mnogo”, objasnila je, pa otkrila kakve je sve korekcije radila na sebi.

“Smanjila sam jagodične kosti, centrirala bradu, stanjila vilicu, tako da sam prošla kompletnu rekonstrukciju kostiju lica. Bilo je vrlo rizično, pa su hirurzi morali da budu veoma oprezni jer na licu ima mnogo mišića i živaca”, rekla je.

Prvi put je otišla pod nož 2011, kada je i započeo začaran krug popravi, operacija i različitih tretmana. Između ostalog, povećavala je i grudi, imala dvije liposukcije, podizala je zadnjicu, te je mijenjala položaj obrva i boju očiju.

Inače, ona trenutno radi na vlastitoj seriji knjiga koje se bave likom superjunakinje, a nada se da će ovaj poduhvat jednog dana postati isplativiji i poznatiji i od čuvene heroine Wonder Woman.

 

blic/Poslovnidnevnik.ba