Home / Ličnosti / CV-Meghan Markle: Otkrila visinu, težinu, ali i neobične talente

CV-Meghan Markle: Otkrila visinu, težinu, ali i neobične talente

VOJVOTKINJA nije oduvijek uživala u financijskom blagostanju. Naime, prije nego što se udala za princa Harryja, Meghan Markle se, baš poput nas običnih smrtnika, borila za pronalaženje poslovnih angažmana.

Bivša glumica je uz molbe za posao redovno slala i životopis, koji je sada ugledao svjetlost dana i otkrio brojne detalje o vojvotkinji, od kojih su neki prilično neobični.

Lijepa Amerikanka, koja je u vrijeme kada je pisan životopis imala 24 godine, otkrila je da je visoka 167,5 cm, ali i teška 51 kilogram.

Meghan je istaknula da izvrsno govori španjolski i francuski jezik, dok engleski govori s čak tri naglaska – južnjačkim, argentinskim i francuskim. Priznat ćete, to je vještina koja bi svakom glumcu dobro došla. Osim toga, zna plesati balet, step i jazz.

No mnoge je zaintrigirala činjenica da je vojvotkinja posebno talentirana za kickboxing. Jedno je sigurno, njoj se nitko ne bi želio zamjeriti.

Podsjetimo, vojvotkinja nikada nije skrivala da obožava fitnes i jogu. Čini se da se ona zbilja drži izreke “u zdravom tijelu, zdrav duh”.

izvor/Index.hr/

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)