Home / Vijesti / Regija / HRVATSKA UČITELJICA RASPLAKALA JAVNOST ZBOG PORUKE DJETETU: ‘Učiteljica je gl**ča rospija, a za ovo dijete sve pohvale

HRVATSKA UČITELJICA RASPLAKALA JAVNOST ZBOG PORUKE DJETETU: ‘Učiteljica je gl**ča rospija, a za ovo dijete sve pohvale

Još jedna glupača. Mojoj su rekli iz vjeronauka da psi ne idu u raj’, samo je jedan od komentara, no bilo je onih koji su jednako žučno branili učiteljicu.

U Facebook grupi ‘Ponosni vlasnici kućnih ljubimaca’, jedna korisnica objavila je odgovor učiteljice na domaću zadaću. Opisujući člana obitelji, dijete je opisalo svog psa.

“Dijete je dobilo zadatak da opiše člana obitelji. Odlučilo se za psa i ja to podržavam jer kod nas u kući pas je član obitelji. Iskreno očekivala sam više od učiteljice drugog razreda osnovne škole. Prije svega empatije prema životinjama. Djetetu je taj pas više od ljubimca brine o njemu, hrani, šeta, mazi i ovakav komentar stvarno nije bio potreban.”

Komentari ispod članka zgražaju se nad učiteljicom, uz poslovičnu “tko ne voli životinje ne voli ni ljude”, no bilo je i onih koji su stali u njenu obranu.

“Još jedna glupača. Mojoj su rekli iz vjeronauka da psi ne idu u raj. Takve će koze definitivno završiti u paklu”, “Svog psa gledam kao svog člana obitelji, ali ako ćemo o realnosti, ovdje je učiteljica u pravu. Moramo biti realni i objektivni. Tako se i ja naljutim na učiteljicu svog sina ,ali kada realno sagledam situaciju na kraju uvijek dođem do zaključka da je žena sasvim u pravu i nepristrano daje komentare i ocjene”, “Učiteljica rospija, za dijete sve pohvale i za obitelj također jer tko ne voli životinje ne voli ni ljude”.

U jednom trenutku se razvilo ad hominem prepucavanje dvije komentatorice jer je jedna učiteljicu nazvala glupačom, drugoj je to zasmetalo….

Bilo je i pomirljivih komentara koji uvažavaju da je riječ o školskom zadatku ” Učiteljica je mogla upotrijebiti svoju pedagogiju i objasniti djetetu sto je tražila kao zadatak. a ne i pisati u bilježnicu rastužujuci dijete… Moj pas je član moje obitelji… U putovnici, kod doktora sam mu ja zamjenska mama… Primitivci to ionako ne razumiju”

” Zna se što je obitelj, a što životinja koju nazivamo kućnim ljubimcem. To što ga vi smatrate članom obitelji je jako lijepo, ali pas nije čovjek nego životinja i tu se završava sva priča. Učiteljica je odradila svoj posao kako treba, a je li razgovarala s djetetom i pojasnila to nitko od vas ne zna zato ne pljujte ženu bezveze jer ispravno odgaja dijete i uči ga tko je što i kamo spada. A vi ga doma učite kako god vi zelite. I da se razumijemo – ja jako volim životinje’, napisao je netko.

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)